Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ποδηλατοδρομία – διαμαρτυρία στη λεωφόρο Κνωσσού στο Ηρακλειο Κρητης.. απο τους Minoistas


Με τον υφιστάμενο ποδηλατοδρόμο της λεωφόρου Κνωσσού θα ασχοληθεί η 5η δράση των Minoistas.

Όπως καταγγέλλουν οι Minoistas, ο ποδηλατόδρομος της λεωφόρου Κνωσσού «μόνο ως ποδηλατοδρόμος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού είναι γεμάτος με μονίμως σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και κάδους του δήμου».

«Η λεωφόρος Κνωσσού ως γνωστόν είναι μία από τις κεντρικότερες και πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της πόλης μας», επισημαίνουν οι Minoistas.

«Είναι η λεωφόρος από την οποία περνούν όλοι οι επισκέπτες της πόλης προκειμένου να θαυμάσουν το διεθνούς φήμης μινωϊκό ανάκτορο της Κνωσσού. Καλούμε λοιπόν όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου μεμονωμένους ή μη να συμμετέχουν στην συμβολική μας ποδηλατάδα-διαμαρτυρία την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην Λεωφόρο Κνωσσού στο ύψος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου».

«Από εκεί θα ξεκινήσουμε και θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης (με μία μικρή στάση μπροστά από το Δημαρχείο) και τελικό προορισμό τον κολπίσκο της παραλιακής λεωφόρου δίπλα και αριστερά από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Κατά την διαδρομή μας οφείλουμε να σεβαστούμε όλα τα σήματα κυκλοφορίας για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Η διαμαρτυρία μας θα είναι ειρηνική και σιωπηρή χωρίς δηλαδή κραυγές και συνθήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Minoistas, ενώ διευκρινίζεται ότι «χουλιγκανοποίηση της κίνησής μας δεν θα επιτραπεί από κανένα, αντιθέτως οφείλουμε όλοι μας να την προστατέψουμε και να βοηθήσουμε στην επιτυχή έκβασή της».

«Κάποιοι από τους διοργανωτές θα είμαστε μπροστά και κάποιοι θα μείνουμε πίσω για να μοιράζουμε έντυπο υλικό στους περαστικούς αλλά και στην τοποθέτησή τους πάνω στα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων πάνω στον ποδηλατοδρόμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσουν οι Minoistas είναι οι εξής: Λεωφόρος Κνωσσού, Λεωφόρος Δημοκρατίας, Πλατεία Ελευθερίας, Δικαιοσύνης, Λιοντάρια, Δημαρχείο, 25ης Αυγούστου, Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου (παραλιακή), Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

econews

kala-nea

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !