Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Event πόκερ για όφελος του Wooster High School

Παίκτες πόκερ ανταγωνίζονται για να μαζέψουν χρήματα για τα προγράμματα baseball και softball του Wooster High School και θα βοηθήσουν να δωθούν υποτροφίες στη μνήμη του Πεζοναύτη Frank Zaehringer III, ενός πρώην παίκτη baseball του Wooster που σκοτώθηκε στο Afghanistan πέρυσι.

Το εν λόγω πόκερ τουρνουά, που θα έχει και μια σιωπηλή δημοπρασία, μπουφέ και μπαρ, είναι προγραμματισμένο στο Reno Elks Lodge, στην Kumle Lane 597.

Ο Ron Malcolm, προπονητής baseball και volley στο Wooster High, δήλωσε ότι...
είναι πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό γεγονός για τα προγράμματα baseball και softball και επίσης μια ευκαιρία για να τιμηθεί η μνήμη του Zaehringer, που είναι γνωστός και ως «Ringer», όπως ονομαζόταν από τους συμπαίκτες και προπονητές του στο Wooster.

Ο Malcolm, που μίλησε στην κηδεία του Zaehringer, τον περιέγραψε ως ένα παίκτη που πάντα πάλευε να γίνει καλύτερος.

«Ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς, δίνοντας πάντα το 100 τοις εκατό που είχε για την ομάδα», είπε ο Malcolm.

Ο Malcolm δήλωσε επίσης ότι θα υπάρχει ένας αριθμός από σιωπηλές δημοπρασίες με αγαθά μεγάλης αξίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας φανέλας υπογεγραμμένης από τον αστέρα των San Francisco Giants, Tim Lincecum.

Το σύνολο των παικτών για το event poker είναι περιορισμένο στους 80 παίκτες και έχει μια είσοδο $40. Υπάρχει επίσης και είσοδος $10 για όλους τους παρεβρισκόμενους που περιλαμβάνει το μπουφέ και το μπαρ.
enimerwsi.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !