Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σε λίγες ώρες θα χτυπήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα


- Σε ποιές περιοχές αναμένονται ισχυρές χιονοπτώσεις
- Που θα κάνει πολικό ψύχος το βράδυ
- Ακόμα και στα νησιά θα χιονίσει την Κ. Δευτέρα
- Οδηγίες προς τους πολίτες απο τη Γενική Γραματεία Πολιτικής Προστασίας



Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρή χιονόπτωση αναμένεται το βράδυ στην Καστοριά ενώ πολύ κρύο θα κάνει και σε άλλες περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το θερμόμετρο θα "κολλήσει" στο μηδέν σε περιοχές της Καστοριάς, του Μετσόβου, της Φλώρινας και της Δράμας.

Χιόνια έπεσαν σήμερα σε περιοχές της Μακεδονίας, του Νομού Ιωαννίνων, στη λίμνη Πλαστήρα και στα ορεινά του Καρπενησίου. Χιόνισε επίσης στα Θεοδωριανά Άρτας, ενώ έβρεξε σε Τρίκαλα, Γρεβενά και Μακρακώμη. Έντονες βροχοτπώσεις σημειώθηκαν στην Άρτα, στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα, στο Πάπιγκο και στην Παραμυθία. Βροχές και στα Χανιά της Κρήτης και σε περιοχές της Ηλείας.

Θυελλώδεις άνεμοι έπνεαν στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, το νομό Αχαΐας, τον νομό Λακωνίας, και την Κεφαλλονιά. Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στα ορεινά της Ηπείρου, στην κεντρική Στερεά και στη δυτική Κρήτη.

Μηδέν βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στα “3-5 Πηγάδια”, έναν στη Λίμη Πλαστήρα και το Καιμάκσταλαν, 2 στην Αράχωβα, 4 στη Φλώρινα, 5 στο Αμύνταιο και την Πάρνηθα, 7 σε Ιωάννινα και Λήμνο και 8 στη Δράμα.

Οπως δήλωσε  ο Αντώνης Λάλος, Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, η ψύχρα θα γίνει αισθητή από την Κυριακή το βράδυ που θα ενισχυθούν οι βοριάδες.H σημαντική μεταβολή του καιρού ξεκινά την Καθαρά Δευτέρα. Τότε θ' αρχίσει να χιονιζει και στα πεδινά.

Στην Αττική θ' αρχίσει να χιονίζει από το βράδυ της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη περιμένουμε χιονοπτωσεις που δεν αποκλείεται να ειναι ισχυρές και σε πεδινές περιοχές στα Βόρεια του νομού. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της μέρας την Τρίτη και την Τετάρτη τα χιονια θα φτάσουν τουλάχιστον έως το κέντρο της πόλης.
newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !