Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κλάμπινγκ κι ας έχει προπόνηση ο Μιραλάς!


Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον του Μιραλάς στην Ελλάδα, ο Βέλγος μάλλον σφυρίζει αδιάφορα και θεωρεί εαυτόν "μεγαλύτερο" από οποιονδήποτε Ολυμπιακό ή Βαλβέρδε…
Δεν εξηγείται αλλιώς η επίσκεψή του το βράδυ της Κυριακής στο γνωστό κλαμπ Dream City στην Ιερά Οδό. Ο Βέλγος την έχει δει… κάπως το τελευταίο διάστημα και φροντίζει να το επιβεβαιώνει αυτό σε κάθε ευκαιρία.
Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν βρέθηκε στο Dream City για να διασκεδάσει, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε προπόνηση την επομένη στις 11:00. Έλληνας συνοδός του που ρωτήθηκε γιατί ο παίκτης ξενυχτάει ενώ την άλλη μέρα πρέπει να παρουσιαστεί στο Ρέντη, έλεγε: «Έλα μωρέ, τι θα του κάνουν; Πάλι γκολ έβαλε…».

Όταν το έμαθαν κάποιοι στον Πειραιά αναρωτήθηκαν τι θα κάνει αν υπογράψει κανένα τριετές συμβόλαιο. Ο Βέλγος μαθαίνει σιγά σιγά τη νυχτερινή Αθήνα και έχει γλυκαθεί πάρα πολύ σε σημείο να μην υπολογίζει τίποτα.

Πού να ρίξει… άγκυρα δηλαδή εδώ για καμιά τριετία – τετραετία!!! Διαρκείας θα βγάλει στα κλαμπ...
sportdog.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !