Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που εκβίαζε καρναβαλιστές


Πέντε νεαροί, μεταξύ των οποίων ο αδελφός ενός αστυνομικού, τα μέλη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του Ρίου και ένας Αλβανός, αποτελούσαν την σπείρα των «μπράβων» που από την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα εκβίαζαν τα πληρώματα ζητώντας χρήματα για να μην καταστρέψουν τα άρματα της Αποκριάς.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εμπλέκονται και σε ένοπλες ληστείες.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας έκαναν έφοδο σε μια γκαρσονιέρα στην περιοχή των Συχαινών, όπου βρήκαν αυτόματα «Καλάσνικοφ» και σφαίρες, ενώ απ’ έξω ήταν σταθμευμένη μία μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Εξετάζεται αν πρόκειται γι’ αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην ληστεία της Αγροτικής τράπεζας στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης Πατρών, πριν από λίγες ημέρες.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση των νεαρών, που ανακρίνονται και για τον πρόσφατο εμπρησμό σε στέκι καρναβαλιστών της Πάτρας.

Τότε, οι επικεφαλής του πληρώματος που δέχθηκε την επίθεση είχαν αναφέρει ότι είχαν δεχτεί απειλές από αγνώστους ότι θα τους έκαναν κακό αν δεν τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό.
Ωστόσο, ο κύκλος των συλλήψεων αναμένεται να διευρυνθεί, καθώς φαίνεται ότι στο κύκλωμα εκβίασης συμμετείχαν και άλλα άτομα.

protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !