Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Παγώνουν το σπέρμα τους

Να δώσουν τη δυνατότητα στη σύντροφό τους να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους ανεξάρτητα απ' το αν θα γυρίσουν ή όχι ζωντανοί από την εμπόλεμη ζώνη, επιθυμούν Αυστραλοί στρατιώτες. Αποθηκεύουν το σπέρμα τους σε τράπεζες. Ποιες οι αντιδράσεις


Οι πολεμικές ταινίες όπου η όμορφη νεαρή πρωταγωνίστρια περιμένει καρτερικά τον αγαπημένο της να γυρίσει από το μέτωπο, να ξανασμίξουν και οι τίτλοι του τέλους να τους βρουν να τρέχουν σε κάποια καταπράσινη εξοχή με το 2χρονο παιδί τους, φαίνεται πως πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Όσοι από σας επίδοξοι σεναριογράφοι είχατε μια τέτοια υπόθεση στα συρτάρια σας, σκίστε την πάραυτα, καθώς οι στρατιώτες στην Αυστραλία βάλθηκαν να... χαλάσουν την πιάτσα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Sunday Herald Sun", 39 Αυστραλοί που πρόκειται να σταλούν στο Αφγανιστάν, αποφάσισαν να αποθηκεύσουν το σπέρμα τους σε τράπεζα σπέρματος, έτσι ώστε αν τυχόν δεν επιστρέψουν ποτέ, η σύντροφός τους να μπορεί να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Ένας απ' τους υπεύθυνους γιατρούς των κλινικών που έχουν αναλάβει την εξυπηρέτηση των στρατιωτών, δήλωσε πως είναι απόλυτα λογικό να παγώνουν το σπέρμα τους προτού φύγουν για την εμπόλεμη ζώνη.

"Έχουμε αρκετούς στρατιώτες που έχουν αποθηκεύσει το σπέρμα τους για το λόγο ότι θα βρεθούν σε μια επικίνδυνη περιοχή", ανέφερε ο καθηγητής Πίτερ Ίλινγκγουόρθ.

"Ο νομικός τύπος που απαιτείται είναι πολύ απλός. Ο άντρας υπογράφει μια δήλωση για το τι θέλει να γίνει το σπέρμα του. Δεν μπορείς να θεωρείς βέβαιο ότι οποιοσδήποτε αποθηκεύει σπέρμα, επιθυμεί κατ' ανάγκην και να χρησιμοποιηθεί αυτό μετά τον θάνατό του", σημείωσε ο γιατρός.

"Υπέροχη", με κάποιες ωστόσο επιφυλάξεις, χαρακτηρίζει την ιδέα διατήρησης σπέρματος και ο Φίλιξ Σερ, ένας πατέρας που έχασε το γιο του στον πόλεμο το 2009.

"Από μια εγωιστική σκοπιά, σαν παππούς θα ήταν υπέροχο να μπορούσα μ' αυτό τον τρόπο να έχω ένα εγγόνι. Από την άλλη όμως, θα είχαμε ένα παιδί που θα μεγάλωνε χωρίς πατέρα. Πώς θα αισθανόταν αυτό το παιδί;", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ.
news247.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !