Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι Ταινίες της Εβδομάδας

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/1331ca5fdc1673aa8520bbf23f19d4e0_M.jpg?t=1299073055Ενημερωθείτε πρώτοι για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα...

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με το action comedy horror φιλμ σε 3D με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage Drive Angry, την ταινία δράσης Οι Ρυθμιστες με τους Matt Damon και  Emily Blunt με αναφορές σε κόμικ και το αστυνομικό δράμα του Pablo Trapero Carancho.
Οι Brandon T. Jackson και Martin Lawrence πρωταγωνιστούν στην αμερικανική κωμωδία Μην Πυροβολείτε Τη Γιαγιά: Πατέρας Και Γιός Εν Δράσει ενώ συναντάμε τους Dustin Hoffman και Paul Giamatti στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Mordecai Richler με τίτλο Ο Τρόπος Του Mπάρνεϊ.
Η επόμενη ταινία έρχεται από βόρεια και συγκεκριμένα από την Αρκτική καθώς είναι εξ’ολοκλήρου γυρισμένη εκεί. Πρόκειται για το ρωσσικό υπαρξιακό δράμα του Aleksei Popogrebsky Πως Τελείωσε Αυτό Το Καλοκαίρι ενώ στις αίθουσες κάνει επίσης ντεμπούτο και η ερωτική δραματική ταινία του Χρήστου Νικολέρη Κανένας με τους Αντίνοο Αλμπάνη και Τζιωρτζίνα Λιώση.
Τέλος, επανακυκλοφορεί στους κινηματογράφους η ταινία του 1973 του Arturo Ripstein Το Κάστρο Της Αγνότητας που αφηγειται την ιστορία δύο γονιών που θέλοντας να προφυλάξουν τα τρία παιδιά τους από την κακία του κόσμου τα κρατούν για 18 χρόνια κλεισμένα στο σπίτι τους, μια υπόθεσή που θυμίζει κατά πολύ το δικό μας Κυνόδοντά.
queen 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !