Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Γυμνή ψυχοθεραπεία"(Η ψυχολόγος που γδύνετε για να σε κάνει καλά)

http://img.youtube.com/vi/70xKFih59EI/0.jpg

Όταν πας συνήθως στον ψυχολόγο βγάζεις τα εσώψυχά σου, τις  ανασφάλειες που έχεις, τους προβληματισμούς και τα άγχη της καθημερινότητας.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και  στις συνεδρίες της 24χρονης Νεοϋορκέζας ψυχολόγου Σάρα Γουάιτ αλλά με έναν  πιο εναλλακτικό τρόπο.

Η Σάρα εχει ένα μοναδικό τρόπο να προσεγγίζει τους πελάτες της και να λύσουν μια και καλή τα προβλήματά τους, την "γυμνή ψυχοθεραπεία".
Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η νεαρή βγάζει σταδιακά τα ρούχα της σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει τους πελάτες της και να τους κάνει να νιώθουν καλύτερα.
"Για τους άνδρες  η θεραπεία, είναι πιο ενδιαφέρουσα, πιο δελεαστική,πιο συναρπαστική", είπε η Γουάιτ και συμπλήρωσε "Είναι μια πιο ισχυρή προσέγγιση στη θεραπεία."
Οι συνεδρίες είναι λίγο "αλμυρές" και κοστίζουν  150 την ώρα και  πραγματοποιούνται μέσω Web cam.  Όταν αναπτύξει μια "φροϋδική σχέση" με τον πελάτη υπάρχει η δυνατότητα βίντεο συνεδρίασης μέσω skype.
Για οποίον επιθυμεί μια συνεδρία με την ψυχολόγο δεν έχει παρά να μπει στο, sarahwhitelive.com
http://relaxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_9319.html

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !