Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Νεφώσεις και σποραδικές βροχές την Παρασκευή


Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και βόρεια την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική, ενώ κατά διαστήματα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα νησία του Ιονίου θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ κατά διαστήματα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλαδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και στην Κρήτη θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησία του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διεθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !