Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται το καρναβάλι της Παραγουάης! Το Rio de Janeiro είναι πια πασέ!


Ήρθε η ώρα το Rio de Janeiro στη Βραζιλία να χάσει τα σκήπτρα του ως η «πρωτεύουσα του καρναβαλιού» και έρχεται μια νέα πόλη να διεκδικήσει επάξια τον πολυπόθητο τίτλο. Αυτή δεν είναι άλλη από την πόλη Encarnación στην Itapúa της Παραγουάης.
Η σάμπα, οι παρελάσεις και οι σέξι παρουσίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το περίφημο καρναβάλι του Rio. Οι Παραγουανοί ξέρουν να διασκεδάζουν και γεμάτοι αντοχή μετατρέπουν τους δρόμους της πόλης τους σε ένα τεράστιο πάρτι!

Ξεκίνησαν να χορεύουν ασταμάτητα ήδη από το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε και αναμένεται να συνεχίσουν για ακόμα δυο εβδομάδες. Οι μεγαλύτεροι celebrities της χώρας γίνονται ένα με το πλήθος και ξεφαντώνουν και εκείνοι μέρα-νύχτα χορεύοντας και τραγουδώντας.

Η Encarnación θεωρείται η πρωτεύουσα του καρναβαλιού της χώρας, αν και φιλοδοξεί να γίνει και ολόκληρου του κόσμου. Οι μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην πόλη γίνονται τις ημέρες 18, 19, 25 και 26 Φεβρουαρίου.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ξεχύνονται κάθε χρόνο στους δρόμους φορώντας πολύχρωμες μάσκες, εντυπωσιακές στολές και συνδυάζουν στοιχεία του τσίρκου με το street dance.

Από πολύ νωρίς το πρωί οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δίνουν το στίγμα τους, με αποκορύφωμα μετά τις 7 το απόγευμα όπου καλλίγραμμα κορίτσια ελαφρά ενδεδυμένα, με κοστούμια που συνήθως αποτελούνται από πούπουλα και απαστράπτουσες χάντρες, να πλημμυρίζουν τους δρόμους.









protothema.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !