Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εμφανίστηκε η ταμίας και ζήτησε άδεια!

Παρουσία δύο νομικών συμβούλων εμφανίστηκε χθες η ειδική ταμίας του πρώην Δήμου Νεάπολης, η οποία δήλωσε την παρουσία της ως υπαλλήλου και ενημέρωσε προφορικά τον διευθυντή των διοικητικών υπηρεσιών ότι θα ζητήσει αναρρωτική άδεια.

Παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε, σε σχέση με τη «μαύρη τρύπα» του ταμείου που διαχειριζόταν, η ίδια αρνήθηκε να δώσει κάποια επί της ουσίας απάντηση, επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι θα δώσει τηνδική της ερμηνεία, όταν κληθεί από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Η ίδια ενημέρωσε τον προϊστάμενο της υπηρεσίας ότι θα καταθέσει σήμερα και γραπτώς το αίτημα της για αναρρωτική άδεια, μέχρι να ξεπεράσει όπως είπε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει επαναλαμβάνοντας συνεχώς την οδυνηρή ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» από τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Πηγή: ιστοσελίδα cretalive.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !