Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Θα τον δικάσουν (τρεις) γυναίκες!

Η Δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, είναι όμως και... γυναίκα. Ετσι στην περίπτωση του Μπερλουσκόνι θα αποδοθεί δικαιοσύνη όχι από μία, αλλά από πολλές γυναίκες!

Ο Καβαλιέρε, που έχει προκαλέσει τις Ιταλίδες με τα bunga-bunga πάρτι που έκανε στις βίλες του, παραπέμπεται για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ» από την Κριστίνα ντι Τσένσο, δικαστικό του Μιλάνου, αρμόδια για τις προκαταρκτικές έρευνες. Η Ντι Τσένσο ζήτησε κατεπείγουσα διαδικασία, με κατηγορίες της συνέργειας στην εκπόρνευση ανηλίκων και της κατάχρησης εξουσίας.

Η πρώτη δικάσιμος ορίστηκε για τις 6 Απριλίου και στην έδρα θα βρίσκονται τρεις γυναίκες! Η απόφαση θεωρείται νίκη των εισαγγελέων του Μιλάνου που είχαν ζητήσει την άμεση παραπομπή του Ιταλού πρωθυπουργού.

«Η εισαγγελέας Ντι Τσένσο πιστεύει ουσιαστικά ότι υπάρχουν βάσιμες και ουσιαστικές αποδείξεις ενοχής», τόνισε το δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού Rai Tre. Παρατηρητές υπογραμμίζουν ότι αν τελικά ο Καβαλιέρε καταδικαστεί για τα συγκεκριμένα αδικήματα, πρόκειται να χάσει το δικαίωμα του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι».

Σε κάθε περίπτωση, εγείρονται ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν να ασκεί ένας πρωθυπουργός τα καθήκοντά του ενώ απολογείται σε δικαστικές αίθουσες για τις σχέσεις του με νεαρές κοπέλες.

Πάντως, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση της εισαγγελέας επέστρεψε εσπευσμένα στη Ρώμη από τη Σικελία όπου βρισκόταν χωρίς να κάνει δηλώσεις. Αυτές τις έκαναν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, που αρκέστηκαν ωστόσο να σχολιάσουν ότι «δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό».

Η απόφαση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον Τύπο. «Είναι η πρώτη περίπτωση πρωθυπουργού που πρέπει να απολογηθεί γι’ αυτού του είδους τα αδικήματα», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».
espressonews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !