Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το εφιαλτικό Σαββατόβραδο της γυναίκας του Σισέ

Θεέ μου! Ο άντρας μου είναι ακόμη μέσα στο γήπεδο”, έγραψε στο προσωπικό προφίλ της στο Twitter η Τζουντ, σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, κατά το ξέσπασμα των επεισοδίων, που ακολούθησαν το τέλος του ντέρμπι των “αιωνίων” το Σάββατο (19/02).
Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιου είδους συμπεριφορά σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα μετά από αγώνα, έγραψε η Τζουντ, σύμφωνα με την “Espresso”, μην μπορώντας  να κρύψει την αγωνία της για τη σωματική ακεραιότητα του συζύγου της, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε παίχτες της αντίπαλης ομάδας.
Μεταξύ αυτών και ο Σισέ, του οποίου η αποστροφή για το περιστατικό τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Μου έλεγαν να φύγω από την Ελλάδα, αλλά δεν το πίστευα και τώρα το είδα μπροστά μου”, δήλωσε λίγο αργότερα ο ίδιος, εκφράζοντας την αγανάκτηση και το παράπονο για την εις βάρος του επίθεση.

Στη συνέχεια της βραδιάς, όταν το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία, εκατοντάδες οπαδοί περίμεναν τους παίχτες, για να τους αποθεώσουν.
“Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από θεός. Είσαι γεννημένος νικητής. Ήρθαμε εδώ για να σε πείσουμε να μη φύγεις”, του φώναζαν, ενώ εκείνος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του.
Στον Παναθηναϊκό, εκτιμούν ότι η δήλωση του Γάλλου έγινε εν βρασμώ ψυχής και ότι θα βρεθεί τρόπος να μεταπεισθεί.
Tην απόφαση αναμένεται να λάβει άλλωστε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, στην προσεχή του συνεδρίαση, με την τελευταία κουβέντα όμως να ανήκει στον ίδιο το Σισέ, που “έσπασε” μετά τα επεισόδια.


Πηγή: Espresso

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !