Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Φίδι... σε μπουζουξίδικο

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20081222/thumbs/elyse2_494x320.jpg
 Πανδαιμόνιο επικράτησε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας όταν ένα μικρό φίδι έφυγε από τα χέρια τραγουδιστή και... κρύφτηκε ανάμεσα στους θαμώνες.
Φανταστείτε την τρομάρα που πήραν όσοι διασκέδαζαν στο νυχτερινό κατάστημα βλέποντας το φίδι να τρυπώνει κάτω από τα πόδια τους.

Ο τραγουδιστής, θέλοντας να δώσει ένα ξεχωριστό ύφος στην εμφάνισή του στην πίστα, τραγουδούσε έχοντας στον ώμο του ένα μικρό φίδι το οποίο ήταν εκπαιδευμένο και ακίνδυνο για το συγκεκριμένο σόου.

Όμως πριν από μερικές ημέρες, καθώς ο ερμηνευτής είχε... αφεθεί στην ερμηνεία του και διασκέδαζε με τους θαμώνες με γνωστά ελληνικά τραγούδια, το μικρό ερπετό βρήκε την ευκαιρία και έφυγε τρυπώνοντας κάτω από τα τραπέζια των θαμώνων.

Τις κινήσεις του μικρού φιδιού είδε δυστυχώς μία γυναίκα που καθόταν σε πρώτο τραπέζι... πίστα, άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει έντρομη μέσα στον χώρο του κέντρου αφού η τρομάρα που πήρε με το φίδι ήταν απερίγραπτη. Οι περισσότεροι θαμώνες δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε και απλά είδαν μια γυναίκα να τρέχει ουρλιάζοντας προς την έξοδο του καταστήματος.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι εργαζόμενοι άρχισαν να ψάχνουν το κατά τα άλλα ακίνδυνο ερπετό, το οποίο αναστάτωσε την βραδιά με αποτέλεσμα πολλές κυρίες που διασκέδαζαν μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί αναγκάστηκαν να ανέβουν πάνω στα τραπέζια... για να γλιτώσουν!

Εντοπίστηκε ο «Διαμαντής»
Στο τέλος, ο «Διαμαντής» εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα και το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο συνεχίστηκε κανονικά. Όσο για τη γυναίκα που έτρεχε ουρλιάζοντας έξω από το μαγαζί, κάποιες πληροφορίες λένε πως ακόμα... τρέχει!
Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που επιλέγουν φίδια και τα χρησιμοποιούν ως... αξεσουάρ επάνω στην πίστα. Μάλιστα έχουμε δει μέχρι και πύθωνες αλλά και άλλα μεγάλων διαστάσεων ερπετά. Όσο για το συγκεκριμένο τραγουδιστή; Σίγουρα θα επανέλαβε το εγχείρημά του, απλά θα ήταν πιο προσεκτικός!
dete.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !