Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαστε διασκεδαστές. Μην υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας»


Στην κάμερα του «Καφέ με την Ελένη» μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος για την εμπειρία του στο Σαν Ρέμο, την πολυμελή οικογένειά του αλλά και την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
...



«Μελέτησα ιταλικά, με βοήθησαν 2 κοπέλες που ήταν από την Ιταλία, κυρίως για την προφορά. Έτσι βγήκε εις πέρας», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος για την εμπειρία του στο Σαν Ρέμο και πρόσθεσε: «Το συναίσθημα είναι το ίδιο σε όποια γλώσσα και να τραγουδάς. Αποδείχθηκε πως ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρει καμία ξένη γλώσσα, μπορεί να δώσει πράγματα — η μουσική ενώνει τελικά».

Ο Γιάννης αναφέρθηκε όμως και στην οικονομική κρίση: «Ο κόσμος περνάει μία τρομακτική κατάσταση, επειδή όμως είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος θέλω να τα βλέπω από τη θετική πλευρά. Σίγουρα όμως δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο. Για ποια νύχτα μιλάμε; Ας δούμε τι θα γίνει την ημέρα!» ενώ δεν απέκλεισε μία συνεργασία στις πίστες της Αθήνας: «Πλέον, όλα είναι πιθανά αρκεί να υπάρξει μία ωραία συνεργασία. Ο κόσμος χόρτασε τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες κουβέντες. Είμαστε διασκεδαστές. Μην υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας».

Έχοντας μία μεγάλη οικογένεια προσπάθησε να περιγράψει την κατάσταση μέσα στο σπίτι: «Στο σπίτι γίνεται χαμός. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας. Αν για κάτι μπορώ να παινεύομαι, είναι η οικογένειά μου. Έχω μία υπέροχη σύντροφο και όλα είναι πολύ καλά στη ζωή μου». Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε όμως πως η ευτυχία τους δεν είναι συνεχόμενη: «Στο σπίτι έχουμε μικρά τρέιλερ ευτυχίας. Το λέω αυτό γιατί η ωραία αίσθηση δεν υπάρχει συνέχεια, υπάρχει ο πανικός, το άγχος αλλά επειδή είμαστε μεγάλη οικογένεια υπάρχουν συνεχώς μικρές στιγμές ευτυχίας. Για όλο αυτό το πράγμα, δοξάζεις το Θεό και λες ευχαριστώ για όσα σου έδωσε».
sarotiko

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !