Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πάνε στοίχημα για επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων»!!


Πάμε στοίχημα ότι θα φύγουν οι ομάδες λόγω επεισοδίων; Αυτό το στοίχημα υπάρχει σαν επιλογή σε συγκεκριμένη εταιρία και μάλιστα δίνει απόδοσή 11.00! Δείτε τα ειδικά στοιχήματα του ντέρμπι από διάφορες εταιρίες στοιχήματος…
Το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου δεν είναι άλλο από το ντέρμπι των αιωνίων με τους bookmaker να έχουν πολλές ειδικές προσφορές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές για το ντέρμπι του Σαββάτου και σας τις παρουσιάζουμε!

Προσφορά Unibet
H Unibet προσφέρει ένα αποκλειστικό μπόνους την περίοδο του ντέρμπι σε όσους κάνουν την πρώτη τους κατάθεση με το μπόνους να φτάνει το 100% μέχρι 100€ από 30€ που είναι κανονικά!
Οπότε βιαστείτε να πάρετε το μπόνους αλλά και να παίξτε live bet με τους Σουηδούς να προσφέρουν περισσότερα ειδικά στοιχήματα από ποτέ στο live betting.
Προσφορά BetBeast
Εάν ο Τζιμπρίλ Σισσέ ή ο Κέβιν Μιραλάς σκοράρουν το τελευταίο γκολ του αγώνα, η Betbeast θα σας επιστρέψει όλα τα χαμένα στοιχήματα που παίξατε στο Ακριβές Σκορ και Πρώτος Γκολσκόρερ ως Δωρεάν Στοίχημα!
Ακόμα προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα όπως «Να φύγουν οι ομάδες λόγω επεισοδίων (11.00)», «Να δοθεί πέναλτι και να μπει γκολ (4.20)» ή «Να δοθεί πέναλτι και να μην μπει γκολ» με απόδοση 12.00!
Και φυσικά μην ξεχνάτε το μπόνους μέχρι και 100€ για νέους παίκτες.
Προσφορά WillHill
Η WillHill προσφέρει 10€ Δωρεάν στοίχημα σε όσους παίκτες στοιχηματίσουν 20€ στον ίδιο αγώνα στο Draw No Bet (ή αλλιώς Δίχως ισοπαλία – διαβάστε περισσότερα για το draw no bet)
Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους πελάτες. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το μπόνους 100% μέχρι 100€ για τους νέους παίκτες!

soccerplus.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !