Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

“Watching Josephine”: από την Agent Provocateur φυσικά.

agentprovacateur
Αν δεν ξέρατε μέχρι τώρα την Josephine de la Baume, σίγουρα στο εξής θα τη θυμάστε. Πρόκειται για το νέο πρόσωπο της Agent Provocateur για τη καμπάνια της Ανοιξη/Καλοκαίρι 2011, της εταιρίας γυναικείων εσωρούχων που έχει παράδοση στις sexy διαφημίσεις, ένα κλασικό παράδειγμα των οποίων σας παρουσιάσαμε πρόσφατα.
H Γαλλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ένα εξάλεπτο short film με τον τίτλο “Watching Josephine”, στο οποίο φαίνεται η Josephine στα agent provocateur σωρουχά της, σαν να την “παίρνουμε μάτι” από το απέναντι κτίριο στο δωμάτιό της. Πρόκειται για να αισθησιακή πρόγευση του τι θα ακολουθήσει και αξίζει να σημειώσουμε ότι το video κυκλοφόρησε και έκανε buzz online χωρίς να ανακοινωθεί καταρχήν ότι πρόκειται για διαφήμιση. Απλά κάποιος το ανέβασε στο youtube με τον τίτλο “‘Mark Ronson’s girlfriend”. Φυσικά έγινε χαμός και τότε εμφανίστηκε η Agent Provocateur και ανακοίνωσε τη καμπάνια της.


ministryofmen

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !