Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για το «Νησί» (VIDEO)

Οι κάτοικοι της περιοχής της Πάνω Ελούντας, η Δημοτική Κοινότητα της Ελούντας, η παραγωγή του σίριαλ, οι φορείς της περιοχής και εκατοντάδες επισκέπτες αποχαιρέτησαν τους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί» την Κυριακή το μεσημέρι.
Τα σοκάκια του χωριού, που έχουν μεταμορφωθεί σε Σπιναλόγκα για μήνες για τις ανάγκες των γυρισμάτων, υποδέχτηκαν όλους όσους ήθελαν να αποχαιρετήσουν τους ανθρώπους εκείνους που... διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο της περιοχή μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρισάγιο από τον π΄ Παν. Μπουτσάκη στη μνήμη όλων των άτυχων κατοίκων της Σπιναλόγκας, που έφυγαν από τη ζωή έχοντας νοσήσει από λέπρα
Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημ. Κουνενάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Νικ. Καστρινάκη και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας Βαγ. Μαυρικάκη.
Λακωνικά ο σύμβουλος της παραγωγής κ. Δημήτρης Ξενάκης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους απλούς ανθρώπους που χωρίς τη συμβολή τους δε θα είχε η σειρά αυτή την επιτυχία που έχει αποκτήσει.
www.anatolh.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !