Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

H Φοξ και οι πρωταθλητές


Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Armani θα πάρει μέρος η σέξι ηθοποιός Μέγκαν Φοξ. Παρτενέρ της ο τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, που αντικαθιστά τον Κ. Ρονάλντο. Πάρτε μια γεύση από το νέο σποτ (Vid)
Για άλλη μια φορά η εκρηκτική Μέγκαν Φόξ θα κάψει καρδιές…. Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό σποτ για τη σειρά εσωρούχων του οίκου Armani με πρωταγωνίστρια τη σέξι Μέγκαν…Η έκπληξη όμως ακούσει στο όνομα του παρτενέρ της Megan , που θα είναι ο τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ ο οποίος αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην καμπάνια του Emporio Armani.
Τα τελευταία χρόνια, ο Giorgio Armani συνήθιζε να επιλέγει τους άνδρες - μοντέλα που πρωταγωνιστούσαν στις καμπάνιες του από τον αθλητικό χώρο και συγκεκριμένα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Αφού ξεκίνησε με τον διάσημο Άγγλο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ που πόζαρε με τη γυναίκα του Victoria για τον οίκο με επιτυχία, συνέχισε με τον Πορτογάλο άσο Κριστιάνο Ρονάλντο την εκρηκτική Μέγκαν Φόξ, δημιουργώντας μαζί τους μια επίσης εντυπωσιακή ασπρόμαυρη καμπάνια που κέρδισε τις εντυπώσεις την περασμένη χρονιά.
Καθώς ο Ισπανός κορυφαίος τενίστας κάνει διάλειμμα από τις αθλητικές του υποχρεώσεις, πρόλαβε ήδη να φωτογραφηθεί για την καμπάνια εσωρούχων και jeans του Emporio Armani για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011.
Υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο που θα δούμε ολοκληρωμένη τη νέα διαφημιστική καμπάνια… Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση…

Megan Fox's new Armani ad


news247.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !