Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ούτε σταγόνα νερού χαμένη!



Περί τα 110 δισ. λίτρα νερό χάνονται ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, από ποτήρια των οποίων το περιεχόμενο απλώς αδειάζεται στον νεροχύτη μετά τη χρήση τους, σύμφωνα με τους ειδικούς. Το γεγονός αυτό ήταν που ενέπνευσε τον νοτιοκορεάτη σχεδιαστή Τσόι Γινγιούνγκ ώστε να επινοήσει το Crystal Clear Water Ρurifier: έναν νεροχύτη με δυνατότητα μετατροπής του υπολειπόμενου νερού σε καθαρό... αέρα!

Σύμφωνα με τον δημιουργό του, μέσα από μια διαδικασία παρόμοια με εκείνη που εφαρμόζουν τα δέντρα για την παραγωγή οξυγόνου, ο νεροχύτης υψηλής τεχνολογίας βοηθά- μεταξύ άλλων- στην ανακύκλωση του αέρα και στη διατήρηση της υγιούς υγρασίας στον χώρο. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν προωθημένο υγραντήρα, ικανό να χρησιμοποιήσει το άχρηστο νερό. Ανάλογα με τη θέση του ειδικού εμβόλου σε σχήμα φύλλου, αλλάζει και η θερμοκρασία του νερού, η οποία προβάλλεται στη συνέχεια στο κάτω μέρος με τη βοήθεια χρωματιστών ακτίνων.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να αδειάσει το δοχείο με το νερό που περισσεύει στην επιφάνεια του νεροχύτη. Μόλις το νερό αγγίξει την επιθυμητή θερμοκρασία, μετατρέπεται σε καθαρό αχνό και απελευθερώνεται στον χώρο. Για την ώρα ωστόσο ο Γινγιούνγκ δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες ως προς τη διάθεση του επαναστατικού φίλτρου.
tovima

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !