Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ντέμης: «Τεράστιο φάουλ»!


Ευθύνες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μη τοποθέτησή της πάνω στα ζητήματα που προέκυψαν από τον διαχειριστικό έλεγχο επέρριψε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη…
«Δεν έχει ξαναβγεί τέτοιος έλεγχος, είναι πρώτη φορά και δεν ξέρω και αν είναι σωστό. Δεν γίνεται να το κάνεις αυτό και να τον πετάς στον κόσμο. Είναι τεράστιο φάουλ και μάλιστα τεράστιο φάουλ εναντίον μου επί της ουσίας», τόνισε μεταξύ άλλων στον ΣΠΟΡ FM.
«Όλα έχουν εξηγήσεις και όλα τα γνωρίζουν οι μέτοχοι και οι ορκωτοί λογιστές. Δεν σου λέει η BDO ότι δεν ξέρει που πήγαν τα χρήματα. Σου λέει δε βρίσκω το συμφωνητικό, δε βρίσκω το καταστατικό. Το πού πήγαν τα χρήματα της ΠΑΕ φαίνεται από τον έλεγχο. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε η οργάνωση και δεν βρήκαν το παραστατικό. Τα χρήματα δόθηκαν, απλά δεν σου έδωσε απόδειξη αυτός που τα πήρε. Από μεταγραφές που κάναμε από Λατινική Αμερική δεν υπήρχε περίπτωση να μην πληρώσεις τον μάνατζερ και χίλια άλλα πράματα.
Εμείς πήραμε τον Μπλάνκο, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε την ομάδα. Ολες αυτές οι απαντήσεις θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεν πετάμε έτσι ένα διαχειριστικό έλεγχο. Εγώ ζήτησα να τοποθετηθούν. Να ρωτήσουν για τα πάντα, αν δεν θυμούνται, και να τοποθετηθούν. Γράφουν ότι υπήρχαν πράξεις χωρίς εξουσιοδότηση. Λάθος. Υπήρχε λέει ένα περιστατικό για μια μεταγραφή του Εντίνιο χωρίς εξουσιοδότηση. Μα υπάρχει εξουσιοδότηση», είπε.
Για τον Ενσαλίουα και την αύξηση 300.000 ευρώ σε συμβόλαιό του: «Γιατί συμφωνήθηκε το ποσό με τον μάνατζέρ του και πρέπει να καταλάβετε ότι ο παίκτης δεν υπογράφει αν δεν είναι ευχαριστημένος ο μάνατζερ... Όταν συμφωνείς με μάνατζερ και επόμενη μέρα έχει μπει σφήνα άλλη ομάδα, πάμε σε ένα πλειστηριασμό. Είχαμε ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν έχει ισχύ. Είναι μεταξύ μας. Ερχεται ο μάνατζερ και σου λέει εγω θα τον πάω Ολυμπιακό... Εξηγείται πολύ εύκολα».
Για την αποζημίωση του Φερέρ: «Παίρνει όλο το ποσό από τη στιγμή που δεν θα ξαναδουλέψει σε ομάδα».
Για τον Αλομάρ και τον μισθό των 500.000: «Είναι 250.000 τον χρόνο. Εχω πει πολλές φορές πόσο λάθος ήταν όλη αυτή η συμφωνία. Όταν όμως εκείνο το καλοκαίρι θέλαμε να κλείσουμε τον Φερέρ και τον θέλαμε όλοι σκεφτήκαμε ότι καλύτερα ένα ακριβό προπονητή να βγάζει ταλέντα, αλλά να γλιτώνουμ,ε λεφτά από την ομάδα. Λάθος. Την πατήσαμε, διότι και ο Φερέρ δεν βρήκε δουλειά για δυο χρόνια. Δεν το περίμενα. Δεν ήταν πολλά λεφτά για Ισπανία.
Για τον Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ο μοναδικός παίκτης που πίεσα τον Φερέρ να πάρει, αλλά αυτό είναι άλλο. Εχω πιέσει να πάρουμε και χειρότερους».


Sentragoal.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !