Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η νέα κατγούμαν

Στην καλύτερη φάση της καριέρας της βρίσκεται η Άννα Χάθαγουεϊ, η οποία αφού συμπαρουσιάσει τα Όσκαρ, θα βρεθεί στο πλευρό του Σκοτεινού Ιππότη. Στον ρόλο του κακού ο Τομ Χάρντι. Σταθερή αξία ο Μπέιλ (Vid)

Η σέξι ηθοποιός Άννα Χάθαγουεϊ  θα υποδυθεί την Σελίνα Κάιλ της οποίας το alter ego είναι η κάτγουμαν, που διατηρεί μια σχέση αγάπης-μίσους με τον Σκοτεινό Ιππότη στην τρίτη ταινία Μπάτμαν του Κρίστοφερ Νόλαν.
Η ταινία έχει τίτλο "The Dark Knight Rises" και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου το 2012.
Η 28χρονη ηθοποιός η οποία θα συμπαρουσιάσει τα βραβεία Όσκαρ τον επόμενο μήνα, βαδίζει πάνω στα χνάρια της Μισέλ Πφάιφερ και της Χάλι Μπέρι που έχουν υποδυθεί και αυτές τον εν λόγω ρόλο πλάι στον αγαπημένο σούπερ ήρωα μικρών και μεγάλων.
Ο Βρετανός Τομ Χάρντι, ο οποίος εμφανίστηκε στη ταινία Inception, θα ερμηνεύσει τον Μπέιν, έναν υπερ-μυώδη, πανέξυπνο κακό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ επιστρέφει στο ρόλο του Μπάτμαν, Μπρους Γέιν.
Ο Νόλαν δήλωσε χαρούμενος και τόνισε ότι η Χάθαγουεϊ  θα είναι μια "φανταστική προσθήκη" στην ολοκλήρωση της ιστορίας.



The Dark Knight Rises trailer



news247


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !