Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μαρινάκης: «Θέλουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό»

Παίκτες νεαρούς σε ηλικία από την ξένη αγορά, αλλά και Έλληνες, θα επιχειρήσει να εντάξει στο... δυναμικό του ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό αποκάλυψε στους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί τους στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του στον Πειραιά.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη που παρέχουν έως τώρα στην ομάδα, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο που υπάρχει ξεκαθαρίζοντας στον κόσμο ότι δεν θα πρέπει να περιμένουν το μεγάλο όνομα.
«Στόχος μας είναι να παίρνουμε Έλληνες παίκτες και νεαρούς σε ηλικία ξένους. Θέλουμε να τα δίνουν όλα για την φανέλα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο και δε θα προκαλέσουμε την κοινωνία σε εποχή κρίσης»,
τόνισε στους περίπου 45 οργανωμένους ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρόλευκων», ενώ τους είπε ότι η διαφορά των πέντε βαθμών που έχει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα:
«Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα και η διαφορά των πέντε βαθμών δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Θέλουμε να είστε δίπλα στην ομάδα όπως έχετε κάνει μέχρι τώρα, χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα βίας. Όλοι είμαστε όλοι ενάντια στη βία».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας για τον Παναθηναϊκό κατέστησε σαφές προς τους οπαδούς ότι «...σαν Ολυμπιακός θέλουμε ένα δυνατό Παναθηναϊκό, που είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος». Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και υποσχέθηκαν στον μεγαλομέτοχο της εταιρείας ότι θα σταθούν στο πλευρό της μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το νταμπλ.
newsbomb

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !