Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Από το «Καραϊσκάκης» σε όλο τον κόσμο!

Την στιγμή που η χώρα μας ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα, 30.000 Έλληνες γέμισαν το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησαν μία γιορτή του ποδοσφαίρου...
στον 8ο Αγώνα Κατά της Φτώχιας ανάμεσα στους Φίλους Ζιντάν/Ρονάλντο και στους All Star του Ολυμπιακού.  Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, με τον Ζιντεντίν Ζιντάν να κλέβει φυσικά την παράσταση. Μεγάλες στιγμές όμως έζησαν και παίκτες του Ολυμπιακού από το παρελθόν. 

Εκτός από τον απλό κόσμο, στο Φάληρο βρέθηκαν και πλήθος προσωπικοτήτων, προεξάρχοντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ο οποίος κατά την είσοδό του στο γήπεδο δήλωσε: ««Συγχαρητήρια σε αυτούς που οργάνωσαν έναν τέτοιο παιχνίδι και στους παίκτες που θα αγωνιστούν».

Οι ξένοι σταρ, παλαίμαχοι στην πλειοψηφία τους, αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξεκίνησε το ματς με ενδεκάδα βγαλμένη από τα παλιά. Τζόρτζεβιτς, Κοβάτσεβιτς, Γιαννακόπουλος, Καρεμπέ, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Αμανατίδης, Ανατολάκης ακόμη κι ο Γιάγια Τουρέ που πλέον είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Αγγλία, θύμισαν στον κόσμο μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Φυσικά σε έναν τέτοιο αγώνα, το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Για την ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε 2-2 με δύο γκολ του Σα Πίντο (9΄,19΄) για την ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο, ενώ για τα «Αστέρια Ολυμπιακού» σκόραρε ο Κώστας Μήτρογλου (28΄, 51΄).

    ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Μέγιερι, Τουρέ, Γιαννακόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Νινιάδης, Καρεμπέ, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Κοβάτσεβιτς.

    Από το 24΄ η σύνθεση των «ερυθρόλευκων» διαμορφώθηκε ως εξής: Μέγιερι, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Λεάντρο, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ.Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο.

    Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κ.Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ανατολάκης, Ζαϊρί, Βάντερσον, Τοροσίδης, Χολέμπας, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ

    ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Νικοπολίδης, Γουίλιαμ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ντιαρά, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ζιντάν, Σα Πίντο, Κορνέλ Ράπα, Ίλιε, Νούνο Γκόμες.

    Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λαμουσί, Μόισες, Τουρέ, Γκάμαν, Κοβάτσεβιτς, Γιαχία, Καρεμπέ

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ)
90' Λήξη του αγώνα

86' Στην θέση του Κοβάσεβιτς, ο Καρεμπέ

84' Αποθεώνεται λίγο πριν περάσει ξανά στον αγώνα, ο Κριστιάν Καρεμπέ.

82' Καλό σουτ του Φαν Μπρόνχοστ, έδιωξε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος.

77' Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς προσπάθησε να κρεμάσει τον Παπαδόπουλο, αλλά ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

74' Μαγική ενέργεια από τον Ζαϊρί, ο οποίος πέρασε τους πάντες, αλλά σταμάτησε πάνω στον Νικοπολίδη

72' Τελευταίες αλλαγές για τον Ολυμπιακό, με τους Πάντελιτς και Μέλμπεργκ να μπαίνουν στον αγώνα.

71' Αποθέωση στο Φάληρο, με τον Κοβάσεβιτς να παίρνει την θέση του Ζιντάν!

70' Καλή σέντρα του Χόιντουκ, ο Ζιντάν έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

66' Mακρινό σουτ του Νέμεθ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη

Ο Ρονάλντο ανέβηκε στα επίσημα του γηπέδου και χαιρέτησε τους Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

58' Ο Γιώργος Ανατολάκης τελείωσε την δουλειά του στην Βουλή και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

55' Ευκαιρία για τους Επίλεκτους, με τον Μέγιερι να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τουρέ

50' Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Μήτρογλου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αφού πρώτα ξεγέλασε τον Αντώνη Νικοπολιδη για το 2-2.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν τα συνθήματα κατά του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή.

45' Λήξη του ημιχρόνου

44' Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Νεμεθ να χάνει ένα ακόμα πλασέ

40' Καλή κεφαλιά του Μήτρογλου, μπλόκαρε ο Νικοπολίδης

39' Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει χάνει ο Νέμεθ

37' Ο Νέμεθ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά ο μπλόκαρε ο Νικοπολίδης.

32' Ο Νούνο Γκόμες που όλοι "αγαπήσαμε΄" χάνει μία ακόμα ευκαιρία!

27' Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός μειώνει στο σκορ έπειτα από ωραίο σουτ του Μήτρογλου μέσα στην περιοχή, που καταλήγει στα δίχτυα του Νικοπολίδη.

Αμανατίδης: «Το να επιστρέφεις σε ένα γήπεδο όπου έχεις ζήσει τόσα πράγματα, είναι εκπληκτικό. Ο κόσμος είναι τρομερός και ο στόχος επετεύχθη. Η εικόνα πήγε παντού και όλοι έμαθαν πως ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να βοηθήσει»

Γιαννακόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παίζουμε σε αυτό παιχνίδι και να φοράμε και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού». 

23' 9 αλλαγές για την ομάδα του Ολυμπιακου, με τον Αβραάμ και τον Μέγιερι να μένουν στο παιχνίδι.

21' Γκολ για τους Επίλεκτους! Ο Νούνο Γκόμες έσπασε την μπάλα και ο Σα Πίντο έκανε το 2-0.

19' Εξαιρετικό σουτ του Αλεξανδρή από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

13' Ο Νούνο Γκόμες στην αγαπημένη του συνήθεια. Έχασε ένα ακόμα τετ α τετ, με τον Μεγιέρι για αποκρούει το πλασέ του Ποτογάλου.

10' Καλό σουτ του Τζόρτζεβιτς, μπλόκαρε ο Νικοπολίδης

9' Γκολ για τους Φίλους Ζιντάν/Ρονάλντο! Κάθετη μπαλιά του Φαν Μπρόνχοστ, ο Σα Πίντο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μεγιέρι και έκανε το 1-0.

6' Οι Φίλοι του Ζιντάν είναι συνέχεια στην επίθεση, με τον Γάλλο και τον Νούνο Γκόμες να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες.

Αν και το ματς είναι φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ορισμένοι δεν μπορούν να ξεχάσουν ούτε για 90 λεπτά τα οπαδικά του συναισθήματα και ακούγονται συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού.

3' Πρώτη ευκαιρία για τους Ξένους Επίλεκτους με τον Σα Πίντο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή

1' Έναρξη του αγώνα με τους Επίλεκτους στην σέντρα

Οι συνθέσεις:


All Stars Ολυμπιακού: Μέγιερι, Τουρέ, Γιαννακόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Νινιάδης, Καρεμπέ, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Κοβάτσεβιτς.

Φίλοι Ζιντάν και Ρονάλντο: Νικοπολίδης, Γουίλιαμ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ντιαρά, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνχοστ, Ζιντάν, Σα Πίντο, Κορνέλ Ράπα, Ίλιε, Νούνο Γκόμες.

Μικρά-μικρά
21:23 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στο γήπεδο και χαιρεταει όλους τους παίκτες.
21:12 Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, προκειμένου να ετοιμαστούν για την σέντρα.

Ούγκο Σάντσες: «Ξέρω τι σημαίνει αυτό το γήπεδο και ο Ολυμπιακός, καθώς με έχει ενημερώσει ο Νέρο Καστίγιο. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και μακάρι να είχα παίξει και συμπαίκτης με τον Ζιντάν. Είναι σημαντικός ο σκοπός και χαίρομαι πως έχει ανταποκριθεί ο κόσμος».

21:06 Γίνεται η παρουσίαση των ομάδων και στο γήπεδο επικρατεί πανδαιμόνιο!

21:05 Με τους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο θα αγωνιστεί τελικά ο Αντώνης Νικοπολίδης

21:03   Θα έχουμε καθυστέρηση στην σέντρα του αγώνα, λόγω της απεργίας των ΜΜΜ, προκειμένου να προλάβει όλος ο κόσμος να δει το ματς.

20:58 Γεμίζει σιγά-σιγά το γήπεδο, το οποίο θα είναι κατάμεστο. Απίστευτη η κίνηση στους γύρω δρόμους.

Ντουντού: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κατά της φτώχιας, καθώς έχουν έρθει σημαντικοί παίκτες όπως οι Ζιντάν και Ρονάλντο. Είναι όμως και για τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν έρθει και θα αγωνιστεί πολλοί παίκτες από το παρελθόν. Ήθελα να παίξω, αλλά το σημαντικό είναι πως βρίσκομαι εδώ».

20:53 Συνθήματα αποθέωσης για τους Καρεμπέ, Γιαγιά Τουρέ, Γεωργάτο, Κοβάτσεβιτς και Αλεξανδρή.

20:49 Βγήκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για ζέσταμα και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

* Ο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό τελικά λόγω τραυματισμού.

Ζινεντίν Ζιντάν: «Ελπίζω να έχουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Έχουμε κάνει τα πάντα για αυτό. Θα ανταμείψουμε όποιον έρθει να μας».

Ρόναλντ ντε Μπουρ: «Είναι πολύ ευχάριστο να αναλαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τον κόσμο που τα έχει ανάγκη τη στιγμή που όλη η Ευρώπη κι όχι μόνο η Ελλάδα αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης και αντίπαλος με τόσους μεγάλους παίκτες. Καλύτερα να έχεις συμπαίκτες τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο, παρά αντιπάλους».

Νίκος Δελληγιάννης: «Περιμένουμε να δούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δει όλους τους παγκόσμιος αστέρες. Επίσης προκαλεί νοσταλγία το γεγονός πως θα δούμε και όλους τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό».

* Η ενδεκάδα των All Stars Ολυμπιακού: Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Τουρέ, Ζαϊρί, Γιαννακόπουλος, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Πάντελιτς.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είναι μεγάλη βραδιά για την χώρα. Είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας που ήρθαν αυτοί οι μεγάλες αστέρες στην πατρίδα μας. Δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Ελπίζω όλοι βρεθούν στο γήπεδο να απολαύσουν έναν μεγάλο αγώνα. Είναι σημαντικό το γεγονός πως τα έσοδα θα μοιραστούν σε φτωχές χώρες του εξωτερικού, αλλά και στο ίδρυμα Αργώ» τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, οι οποίοι στα 7 πρώτα παιχνίδια της περιόδου είναι άψογοι και δεν έχουν δημιουργήσει κανένας απολύτως πρόβλημα. Τους ευχαριστώ πράγματα μέσα από την καρδιά μου και χαίρομαι που δείχνουν το ήθος τους».

 Γιάγια Τουρέ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας κατά της φτώχιας. Το ποδόσφαιρο έχει την δύναμη να κάνει τα πάντα. Εδώ ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα και είμαι χαρούμενος που βλέπω φίλους μου από τον Ολυμπιακό».

20:18 Έφτασε στο «Γ.Καραϊσκάκης» η αποστολή των Φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο

Γιάννης Mώραλης: «Πιστεύουμε πως αυτός ο αγώνας θα είναι σταθμός στην ιστορία του συλλόγου και για αυτό αποδεχτήκαμε την πρόσκληση. Ελπίζουμε ο κόσμος να μπορέσει να έρθει στο γήπεδο, καθώς όλοι γνωρίζεται τα προβλήματα που υπάρχουν στους δρόμους. Τα χρήματα θα δοθούν στο Πακιστάν και την Αϊτή. Ελπίζουμε όλοι να απολαύσουν τον αγώνα, χωρίς οπαδικά συναισθήματα» τόνισε αρχικά ο Δ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε αναφέροντας τους λόγους επιλογής των «ευρθρολεύκων».

«Δεν ξέρουμε πως έγινε η επιλογή. Είναι τιμή μας. Θέλουμε να δείξουμε πως παρά τα προβλήματα που περνάει η χώρα μας, μπορούσε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, Θέλουμε φυσικά να προβληθεί και ο Ολυμπιακός σε όλο τον κόσμο».

theplayer.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !