Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ «ΑΣΤΕΡΙΑ» ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ!


Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα βρεθούν απόψε (21:15, ΣΚΑΪ - Novasports) στο Καραϊσκάκη στον αγώνα ενάντια στη φτώχειας, που διοργανώνει εδώ και οκτώ χρόνια ο ΟΗΕ, με την συμβολή των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. 
Στο παιχνίδι θα αγωνισθούν οι Μαχαμαντού Ντιαρά μαζί με τον Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο, αλλά και ο Πάβελ Νέντβεντ.
Αντίθετα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στη χώρα μας για το φιλανθρωπικό γεγονός ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του και τους Λαμπάρντ, Μαλουντά. Η Τσέλσι δεν νίκησε την Τότεναμ (έχασε πέναλτι ο Ντρογκμπά) και δεν έδωσε άδεια στον 32χρονο επιθετικό.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού εκείνοι που… θα θυμηθούν τα παλιά θα είναι  οι
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης και φυσικά οι νυν παίκτες της ομάδας.
(Πηγή) sday.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !