Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Live your myth in Greece με...βραχιολάκια

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1e/88/26/turistas-pescaderos-y.jpg

35 ευρώ κατά άτομο φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις τα τέλη που πληρώνουν οι αεροπορικές εταιρείες στα ελληνικά αεροδρόμια με συνέπεια να προτιμούν φθηνότερους τουριστικούς προορισμούς.
Δηλαδή εμείς στην πράξη γυρνάμε την πλάτη σε εκατομμύρια τουρίστες που λόγω της παγκόσμιας ύφεσης επιλέγουν να ταξιδέψουν με... αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους που συνδυάζουν φθηνά ξενοδοχειακά ''πακέτα'(all inclusive)γνωστά ως βραχιολάκια.

Την ίδια ώρα ο ΕΟΤ χρωστάει,από το 2007,πάνω από 125 εκατομμύρια ευρώ,από διαφημίσεις,σε διεθνή μέσα-κολοσσούς όπως το CNN και το CNBC.



Αυτά άκουσε ο υφυπουργός Τουρισμού-Πολιτισμού την περασμένη βδομάδα στο Λονδίνο, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2010,από τους επικεφαλής των εταιρειών χαμηλού κόστους Ryanair, Easyjet, Monarch Αirlines,αλλά και από τους εκπροσώπους των εταιρειών Trip Advisor και Expedia,όταν τους προσέγγισε για να μας προτιμήσουν τη νέα τουριστική σεζόν.

Ο κ.Νικητιάδης υποσχέθηκε να απαλλάξει τον ελληνικό τουρισμό από αυτά τα ''βαρίδια'' ώστε να αναπνεύσει η μοναδική μας βιομηχανία προσελκύοντας περισσότερους τουρίστες και ας φορούν και ''βραχιολάκια''.

Εαν τα καταφέρει ο υφυπουργός θα βοηθήσει να γίνει πράξη η πρόβλεψη μεγάλων tour operators της Μεγάλης Βρετανίας ότι το 2011 οι αφίξεις Βρετανών στην Ελλάδα θα είναι αυξημένες τουλάχιστον κατά 3% με 4%.

Το ευτύχημα τουλάχιστον είναι πως ο ΕΟΤ ξεκίνησε την αποπληρωμή των χρεών του,κάτι που έκανε τον αντιπρόεδρο του CNN και τον πρόεδρο του CNBC να δηλώσουν :«θα βοηθήσουμε την Ελλάδα όσο μπορούμε».

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !