Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Εναλλακτικές χρήσεις του laptop

Αν ο υπολογιστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα του εικοστού αιώνα, τότε ο φορητός υπολογιστής είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ένα μικρό ορθογώνιο με μικρές διαστάσεις και μικρό βάρος, φτιαγμένο από πλαστικό ή μέταλλο, κρύβει ένα πλήθος δυνατοτήτων.




Εδώ είναι μερικές χρηστικές προτάσεις που κάνουν το φορητό υπολογιστή ένα αντικείμενο που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο παράξενο κι αν φαίνεται. Αν το ανοίξετε, για παράδειγμα ... Με δύο αρθρωτές επιφάνειες, εκτός από τη χρήση του ως ένα μεγάλο φτυάρι, μπορεί επίσης να μας προσφέρει στιγμές μεγάλης ευκολίας και άνεσης στην πολυάσχολη καθημερινή ζωή μας.



Επίσης μπορεί να μετατραπεί σε εκπληκτικό καρυοθραύστη. Τα μοντέλα της HP ήταν αυτά που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα αυτό. Κλειστά, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αμέτρητες εργασίες γύρω από το σπίτι, όπως να πιάσουμε ποντίκια και να θανατώσουμε μύγες.



Ωστόσο, εάν κάθε μάρκα μπορεί να αντικαταστήσει μια ρακέτα του πινγκ-πονγκ, μόνο η MacIntosh είναι σε θέση να τηγανίσει ένα αυγό, χάρη στο περίβλημα αλουμινίου...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !