Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Γέννησε στο Google Street

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTF82dYCbWJOmDdBU82zRIqfZZkfXpZBDL7zbcuEFWvIXIzX2EUhjWGObjDE-jkNFL2xt0DU-SEm1OvAU86QME3k9anHCOLEZdSIleKJgO5_rcuwQ3cYThkLwWypMi2AXjIKaoLouBpR0/s1600/Street-View-Birth.jpg

Μία γυναίκα γέννησε στη μέση του δρόμου στο Βερολίνο και η κάμερα του Google Street βρισκόταν εκεί και απαθανάτισε τη μοναδική στιγμή.
Μια γυναίκα να γεννά σε πεζοδρόμιο σε προάστιο του Βερολίνου απαθανάτισε η υπηρεσία Google Street view.
Η εικόνα δείχνει μια γυναίκα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο ενώ ένας άνδρας γονατιστός τη βοήθησε να γεννήσει και τώρα...

κρατά στα χέρια του το νεογέννητο. Παράλληλα μια άλλη γυναίκα κρατά το κεφάλι της νέας μητέρας ενώ ένας περαστικός κοιτάει σαστισμένος.
Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου και τα μπλογκς έχουν πάρει φωτιά . Αρκετοί βέβαια αμφισβητούν το κατά πόσο η εικόνα είναι πραγματική μιας και η υπηρεσία έχει ξανακάνει λάθη στο παρελθόν.
Ένας μπλόγκερ γράφει σε γερμανική ιστοσελίδα "Απέναντι ακριβώς έχει νοσοκομείο ενώ κανείς τριγύρω δεν έχει κινητοποιηθεί".
Προς το παρόν πάντως, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη λήψη της φωτογραφίας, την οποία η Google έχει ήδη αντικαταστήσει με νέα εικόνα από τον ίδιο δρόμο.
Προσφάτως η υπηρεσία απαθανάτισε έναν γυμνό άνδρα μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στη Γερμανία ενώ τον Αύγουστο ένα κορίτσι θεωρήθηκε νεκρό αφού κείτονταν στην άσφαλτο ενώ εκείνη έκανε πλάκα στους φίλους της.

News247

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !