Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βρήκαν τον θησαυρό του Ζουγανέλη

Ένα μέρος του θησαυρού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που άρπαξαν οι δολοφόνοι του Μίμη Ζουγανέλη εντόπισαν οι πολωνικές αρχές στα σπίτια των τριών συλληφθέντων.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, το υλικό που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη χώρα μας, ενώ το ειδικό κλιμάκιο των «ράμπο» της Ασφάλειας Κυκλάδων που χειρίζεται την υπόθεση περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία Εφετών Σύρου προκειμένου να μεταβεί στην Πολωνία.

Από την πρώτη στιγμή που εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία του 73χρονου Μυκονιάτη bon- viveur, οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν μέρος των χρημάτων, προκειμένου να δέσουν από όλες τις πλευρές την υπόθεση.

«Η 28χρονη Μαργαρίτα Πιατέκ αλλά και οι δύο συνεργοί της φεύγοντας οδικώς από τη χώρα μας, ήταν σίγουρο πως πήραν μαζί τους τα χρήματα. Έτσι το βάρος για τον εντοπισμό των χρημάτων έπεσε στις πολωνικές αρχές. Τελικά τα κατάφεραν» τονίζει αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση και προσθέτει: «Όμως το σημαντικότερο για εμάς είναι το γεγονός ότι βρέθηκε ολόκληρο το σύστημα καταγραφής που διέθετε η βίλα και το οποίο το είχαν ξηλώσει οι δράστες. Είναι πολύ πιθανό μέσα από την εξέταση του υλικού να ξεδιπλωθεί καρέ- καρέ η διάπραξη του στυγερού αυτού εγκλήματος».

Μετά τα νέα ευρήματα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κυκλάδων είναι σε επιφυλακή περιμένοντας το o.k. από την εισαγγελία για το ταξίδι τους στην Πολωνία.

Μαζί τους, θα μεταβεί και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας προκειμένου να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας, ενώ οι αστυνομικοί θα έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν από κοντά  τη «σατανική» χορεύτρια και τους δύο συντοπίτες – συνεργούς της, που στις αρχές Οκτωβρίου λήστεψαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου το γνωστό Μυκονιάτη επιχειρηματία.

kazam.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !