Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Ντου» στην αστυνομία ο Ολυμπιακός!

Ο Πάνος Μπιτσαξής μίλησε για… ισονομία, ωστόσο ο Ολυμπιακός επιμένει για εισιτήρια στα Πηγάδια και ετοιμάζει αντίδραση. Το katimagiko.gr σας ενημερώνει για την επόμενη κίνηση των «ερυθρολεύκων».


Αντίδραση στην απάντηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Μάλιστα, αύριο αναμένεται νέα κίνηση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται στο «παραθυράκι» για το ενδεχόμενο παρουσίας μεμονωμένων φιλάθλων, αν το κρίνει η αστυνομία. Από την ΠΑΕ αναμένεται να επικοινωνήσουν με την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, όπου θα συζητήσουν για την παρουσία φιλάθλων στα Πηγάδια. Άλλωστε, αυτό έγινε και στο ματς στο «Παγκρήτιο», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση 2000 οπαδών του.

Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στην 3η ενότητα της επιστολής του Πάνου Μπιτσαξή, που αφήνει ανοικτό ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας. Σας παραθέτουμε την ενότητα. «Σας διευκρινίζω επίσης ότι η παρακολούθηση αγώνα από φιλάθλους που μεταβαίνουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο μεμονωμένα και όχι οργανωμένα μπορεί να γίνει εφόσον η τοπική αστυνομική δύναμη εκτιμά κατά την κρίση της ότι αυτό δεν δημιουργεί κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».


http://www.katimagiko.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !