Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Εργοτέλη - Eπεται αδερφοποίηση με Ουτρέχτη

altΣημαντική συνεργασία ξεκινάει για τον Εργοτέλη, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" θα αδελφοποιηθούν με την Ουτρέχτη.

Μια πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα συνεργασία ξεκινάει για τον Εργοτέλη. Ο πρόεδρος τoυ EργοτέληΑπόστολος Παπουτσάκης, ο αντιπρόεδρος Μανόλης Χαρωνίτης και ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ουτρέχτης Frans Van Seumeren, τη σύζυγό του, και τον διευθυντή του ολλανδικού συλλόγου Sjaak van den Helden. Η συνάντηση έγινε έπειτα από μεσολάβηση αλλά και με την παρουσία του επιχειρηματία Γεώργιου Αραμπατζάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ολλανδία.

Στη συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, έπεσε στο τραπέζι το πλαίσιο συνεργασίας των δύο συλλόγων τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αποφασίστηκε μάλιστα να γίνει το επόμενο διάστημα αδελφοποίηση του Εργοτέλη με την Ουτρέχτη και μέσα από τη σχετική εκδήλωση να ξεκινήσει και επίσημα η συνεργασία. Ως πρώτο βήμα για την ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών, οι κύριοι Frans van Seumeren και Sjaak van den Helder, αφού δέχθηκαν αναμνηστικά δώρα, προσκλήθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας μας στο Ηράκλειο το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον Εργοτέλη και βέβαια την Κρήτη.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει τις πρωτοπόρες κινήσεις του με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και λειτουργία σε κάθε επίπεδο, ξεπερνώντας ακόμα και τα ελληνικά σύνορα.
athleticradio

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !