Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Στη Ρόδο το προ-ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Τελευταία, για φέτος, αλλά πολύ σημαντική διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ είναι για τη χώρα μας το προ-ολυμπιακό τουρνουά, στο οποίο θα λάβει μέρος και η Ελλάδα με δύο ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών...

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, την οποία αναμένεται να επικυρώσει το ΔΣ της ΕΟΠΕ τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα της Ρόδου για τις ημερομηνίες 16 με 18 Σεπτεμβρίου 2010.
Ο νέος αυτός θεσμός, που καθιερώθηκε για πρώτη φορά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB), θα δώσει κάποιες θέσεις (6 από τις 24) των Ολυμπιακών Αγώνων στα διηπειρωτικά κύπελλα. Φέτος, το 2010, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση των ζωνών στην Ευρώπη και το 2011 οι νικητές θα αγωνιστούν στην επόμενη φάση.
Στον όμιλο που ανέλαβε η Ελλάδα θα συμμετάσχουν και οι Κύπρος, Ρουμανία και Εσθονία (άνδρες και γυναίκες). Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», όπου πρόσφατα είχαν λάβει χώρα τα Island Games.
Συνδιοργανωτές θα είναι η Αθλητική Οργάνωση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και η τοπική επιτροπή.  p.r

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !