Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Νέο πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό

Νέο χτύπημα δέχτηκε ο ελληνικός τουρισμός με την ανακοίνωση της πτώχευσης της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Kiss Flights, η οποία διακινούσε χιλιάδες βρετανούς τουρίστες στη χώρα μας με απευθείας πτήσεις προς τα νησιά του Ιουνίου, του Αιγαίου και την Κρήτη.

Είναι η τρίτη κατά σειρά πτώχευση βρετανικής εταιρείας που ασχολείται με τον τουρισμό το τελευταίο δίμηνο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι τουρίστες στη χώρα μας, ούτε τι θα γίνει με τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, για αυτό και οι ξενοδόχοι ανησυχούν μήπως ακολουθήσει μπαράζ ακυρώσεων των κρατήσεων που έχουν γίνει.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 βρετανοί τουρίστες θα έρχονταν στην χώρα μας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, τα ταξίδια των οποίων τώρα βρίσκονται στον... αέρα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το πλήγμα είναι μεγάλο και για τον τουρισμό της Τουρκίας και της Αιγύπτου, καθώς η Kiss Flights πέταγε και προς αυτές τις χώρες.
star

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !