Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ρεκόρ ακρίβειας στη Μύκονο- Διπλές τιμές σε σχέση με Ίμπιζα και Μαγιόρκα!


Το πιο ακριβό νησί στην Ευρώπη είναι το νησί των ανέμων που φαίνεται δεν καταλαβαίνει από κρίση.Στα 243 ευρώ διαμορφώνονται οι... τιμές των ξενοδοχείων την ώρα που στην Ίμπιζα δεν ξεπερνούν τα 146 για ένα δίκλινο ή τα 135 στη Μαγιόρκα.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” η Μύκονος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια από 50 πρακτορεία καθώς είναι πιο ακριβή και από το ακριβότερο θέρετρο στη Γερμανία όπου οι τιμές είναι στα 215 ευρώ για ένα δίκλινο.

Σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα και ενώ παντού οι ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές λόγω κρίσης οι Μυκονιάτες έκαναν αυξήσεις 2%.

Οι μόνοι καλοκαιρινοί προορισμοί που ... συναγωνίζονται σε ακρίβεια το νησί των ανέμων είναι τα ιταλικά νησιά Κάπρι (235 ευρώ), Ισκια (211 ευρώ) και Σαρδηνία (185 ευρώ).

Η σύγκριση με τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά δείχνει ότι όποιος επιλέξει τη Μύκονο θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού στην Κω ο μέσος όρος είναι είναι στα 95 ευρώ, η Οία δεν είναι φθηνή, αλλά και πάλι οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 177 ευρώ, ενώ στην Κρήτη τα Χανιά έχουν μέσο όρο τα 95 ευρώ για μια διανυκτέρευση.
 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !