Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τα πιο αλλόκοτα ξενοδοχεία του κόσμου!

Ο κόσμος είναι γεμάτος από αλλόκοτα μέρη, γιατί όχι λοιπόν και αλλόκοτα... ξενοδοχεία; Αν η ιδέα της διαμονής σε έναν... ιπτάμενο δίσκο ή σε μια παραδοσιακή ινδιάνικη καλύβα σας εξάπτει τη φαντασία, τότε μόλις βρήκατε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Αυτές είναι μερικά από τα πιο ασυνήθιστα και περίεργα ξενοδοχεία και καταλύματα στον..... κόσμο.

Tarelka HotelΜοιάζει να έρχεται κατευθείαν από... άλλο γαλαξία! Το Tarelka Hotel, στην καρδιά του Teberda National Park στον Καύκασο (Dombai, Karachaevo-Cherkessia, Ρωσία), βρίσκεται σε υψόμετρο 2,400 μ. και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ιπτάμενος δίσκος! Είναι όμως ξενοδοχείο που μπορεί να φιλοξενήσει γκρουπ 8-12 ατόμων, παρέχοντας παράλληλα δυνατότητες όπως σκι, αναρρίχηση και πεζοπορία. Και μόνο, ωστόσο, να σκεφτείτε πως θα ξυπνάτε το πρωί και θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, αξίζει και με το παραπάνω!

Jested HotelΚαι το Jested Hotel θυμίζει έντονα διαστημόπλοιο, είναι ωστόσο ο πύργος της τηλεόρασης στην πόλη Liberec της Τσεχίας, που παράλληλα λειτουργεί και ως ξενοδοχείο. Χτίστηκε στα 1968 και κοιτάζοντάς το έχεις πραγματικά την εντύπωση πως είναι έτοιμο να απογειωθεί!

Rocking J'sΕίναι το μοναδικό ξενοδοχείο με... αιώρες στην Κόστα Ρίκα (στο Puerto Viejo) και από τα ελάχιστα στον κόσμο. Με 4 ευρώ θα έχετε στο Rocking J's τη δική σας αιώρα, σεντόνι, ένα ντουλάπι για τα πράγματά σας και την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σωρό... περίεργους και εκκεντρικούς ενοίκους!

Lizzie Borden's old houseΕκ πρώτης όψεως δε μοιάζει ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σταθείτε όμως να ακούσετε τη συνέχεια! Στο Lizzie Borden's old house, στο Fall River της Μασσαχουσέτης (ΗΠΑ), θα ξεναγηθείτε στο ιστορικό των... φόνων που σημάδεψαν την οικογένεια Borden, και θα πίνετε τον καφέ σας στην τραπεζαρία με φόντο αντίγραφα των... κρανίων δύο μελών της οικογένειας που δολοφονήθηκαν εδώ. Μπρρρ!..

Villa CheminéeΠεράστε τη νύχτα στις όχθες του ποταμού Loire, σ' αυτή την γοητευτική... καμινάδα, που αρχικά κατασκευάστηκε για μια έκθεση σύγχρονης τέχνης και έκτοτε συνεχίζει τη «σταδιοδρομία» της ως one-bedroom villa. Θα τη βρείτε στη γαλλική πόλη Cordemais, στη Γαλλία.
Out 'n' About TreesortΈνα σπίτι πάνω στο δέντρο; Όχι μόνο! Το Out 'n' About Treesort, στο Oregon των ΗΠΑ, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια κατασκευή πάνω σ' ένα δέντρο: είναι ένα εξαιρετικά άνετο κατάλυμα, που επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα για πάμπολλες outdoor δραστηριότητες. Ιδανικό φυσικά για οικογένειες με μικρά παιδιά!
travelstyle.gr
-- www.enimerwsi.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !