Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

H διοργάνωση του φετινού Μαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας με αφορμή τα 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα


Ο Γραμματέας Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, κ. Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των επαφών του με αθλητικούς φορείς και παράγοντες,... συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλειο Σεβαστή.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κικίλιας δήλωσε τα εξής:


«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλειο Σεβαστή για την εποικοδομητική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Κατά τη συνάντηση έγινε μια εκτενής ενημέρωση, για τα προβλήματα που έχουν οι Αθλητές του στίβου και καταγράφηκαν οι προτάσεις του ΣΕΓΑΣ, που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού στίβου.

Ιδιαίτερα μας απασχόλησε η διοργάνωση του φετινού Μαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας με αφορμή τα 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα.

Η Ν.Δ. πιστεύει πως αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, που συνδυάζει Αθλητισμό, Πολιτισμό και ιστορία, πρέπει να τύχει της ανάλογης υποστήριξης, προβολής και στήριξης από την πολιτεία.

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα πρέπει να επισκεφτούν τη χώρα μας όσο το δυνατό περισσότεροι αθλητές και συνοδοί ώστε να τονωθεί ο αθλητικός τουρισμός και το μήνυμα του Μαραθωνίου να διαδοθεί στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Ταυτόχρονα, η χώρα μας πρέπει να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από τα Μ.Μ.Ε. για να πιστωθεί ακόμα μια θετική εικόνα της στο εξωτερικό, που τόσο πολύ έχει ανάγκη, ειδικά στις μέρες μας».sarotiko

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !