Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μέχρι την Παρασκευή η προθεσμία για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουλίου έχουν οι κάτοχοι καρτοκινητών τηλεφώνων προκειμένου να δηλώσουν τα στοιχεία τους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
Μέχρι σήμερα, υπολογίζεται πως το 75% των κατόχων καρτοκινητών έχει ανταποκριθεί στη διαδικασία ταυτοποίησης. Όσοι δεν προβούν στη διαδικασία θα χάσουν αυτόματα τον αριθμό του τηλεφώνου τους και η σύνδεση θα διακοπεί.

Η διαδικασία ταυτοποίησης γίνεται από τον ίδιο τον κάτοχο του καρτοκινητού ή οποιουδήποτε άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου στα καταστήματα των εταιρειών, στα ΕΛΤΑ και σε άλλες αλυσίδες με την προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού έγγραφου (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ.).
Οι κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να δηλώσουν «ναι ή όχι», αν επιθυμούν να φαίνεται το κινητό τους στην υπηρεσία πληροφοριών καταλόγου.
Μετά τις 30 Ιουλίου η εταιρεία υποχρεούνται να διακόψει άμεσα την παροχή της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, έστω και αν έχει καταβληθεί από τον ανώνυμο συνδρομητή το οικονομικό αντίτιμο του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας.
protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !