Τρίτη 11 Μαΐου 2010

O Αριαν Μπεκιάι βρίσκεται στο μεταγραφικίο στόχαστρο του ΟΦΗ !

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/08/12/08/120858.jpg

Δημοσιεύματα στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο της Κύπρου φέρνουν ένα παλιό μας γνώριμο τον 34χρονο τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Αριαν Μπεκιάι να βρίσκεται στο μεταγραφικίο στόχαστρο του ΟΦΗ! Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν οτι ο Αριαν Μπεκιάι έχει ήδη κάνει κάποιες αναπίσημες επαφές με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Νίκο Μαχλα.



Ο παραγκωνισμός του στον πάγκο της Ανόρθωσης έχει δώσει τροφή για σενάρια εξόδου του από την Ανόρθωση, έστω και αν ο Αριάν Μπεκιάι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου. Ενδιαφέρον για τον Μπεκιάι, υπάρχει και από μερικές κυπριακές ομάδες.

Ο Μπεκιάι δεν είναι άγνωστος στην ομάδα μας, αφού είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στο παρελθόν.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αλβανός τερματοφύλακας βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές στην Κρήτη.
Το μέλλον θα δείξει αν υπάρχει και φωτιά στην υπόθεση ή είναι μόνο ο καπνός. Πρώτο μέλημα όλων στην ομάδα (διοίκησης - παίκτών) είναι να ανέβει η ομάδα στην SuperLeague.
Βεζυρίδης
Η αλήθεια είναι ότι η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι η πρώτη μας ανάγκη. Εκεί έχουμε τον MVP, τον Πολυχρόνη τον Βεζυρίδη, που και την προηγούμενη Κυριακή με τον Εθνικό Αστέρα σε μια ειδικά φάση στο 76ο λεπτό έσωσε τον ΟΦΗ από βέβαιο γκολ. Το ίδιο έχει κάνει και σε πολλές άλλες φάσεις σε πολλούς αγώνες. Είναι ρέκορντμαν συμμετοχών φέτος στον ΟΦΗ και στην Β'΄Εθνική και αγαπαέι την ομάδα όσο λίγοι!
Αν με το καλό ανεβούμε ας ενισχυθούμε σε άλλες θέσεις... και αν χρειαστεί ο Βεζυρίδης θα κάνει την δουλειά του!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !