Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το Κύπελλο στο Βέρτη!



"Με τη ψυχή του γιόρτασε το Κύπελλο η ομάδα του Ολυμπιακού στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Μετά το τέλος του τελικού όλο το team έδωσε ραντεβού στο "Κέντρο Αθηνών" για να γλεντήσει τη μεγάλη νίκη που τους είχε λήψει άλλωστε οκτώ χρόνια τώρα...

Σε πανηγυρικούς ρυθμούς Βέρτη οι αθλητές δε δίστασαν να αποδείξουν και τις χορευτικές τους ικανότητες, ενώ ο "επαγγελματικού επιπέδου" πλέον λουλουδοπόλεμος ξεσήκωνε όλο και περισσότερο θαμώνες και παίκτες.

Είναι γνωστό άλλωστε πως σχεδόν όλες οι ομάδες, ποδοσφαιρικές όπως και ομάδες καλαθοσφαίρισης επιλέγουν πάντα το μαγαζί όπου εμφανίζεται κάθε φορά ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, καθώς όπως οι ίδιοι δηλώνουν "Ο Νίκος ξέρει πολύ καλά πως να μας κάνει να περνάμε καλά...Αυτό το γλέντι ήταν άλλωστε το καλύτερο αγχολυτικό για εμάς"!!!
Σίγουρα δεν είναι και τυχαίο που κορυφαία ονόματα της "στρογγυλής θεάς" όπως για παράδειγμα ο Ρολαντίνιο, ο οποίος διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον καλλιτέχνη ...υποκλίνονται στο άκουσμα του "Μόνο για Σένα" και του "Φεύγω".

Οπως ήταν φυσικό όσοι βρίσκονταν στο "Κέντρο Αθηνών" το Σάββατο αποθέωσαν την ομάδα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία του Νίκου Βέρτη.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους παίκτες να δίνουν ασταμάτητα αυτόγραφα στους θαυμαστές μη θέλοντας να χαλάσουν χατήρι σε κανέναν."

http://www.protothema.gr/life-style/gossip/article/?aid=61606

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !