Τα 2/3 της χαμηλής σε λιπαρά σοκολάτας είναι νερό.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στερείται της κλασικής γεύσης, όπως λένε οι δημιουργοί της.
Παράλληλα, επιστήμονες διατροφολόγοι έφτιαξαν και μία μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά και κουάκερ που περιορίζουν το αίσθημα της πείνας.
Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου του Birmingham λένε ότι αυτές οι νέες ανακαλύψεις μπορεί να βοηθήσουν ουσιαστικά όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας.
Πηγη:zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου