Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μακελειό σε μπαρ της Κω


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μετά από καταδίωξη ένας 33χρονος Αλβανός, ο οποίος χθες βράδυ ξυλοκόπησε και πυροβόλησει έναν νεαρό ομοεθνή του μέσα σε μπαρ της Κω.
Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν...
να συλλάβουν το δράστη έπειτα από καταδίωξη αρκετής ώρας και αφού εκείνος είχε προλάβει να αποσυναρμολογήσει το πιστόλι και να σκορπίσει σε διάφορα σημεία τα κομμάτια του.
Ο 33χρονος, που είναι υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κρατείται και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοκατοχή- οπλοχρησία.
Στο μεταξύ, οι άνδρες της Ασφαλείας Κω αναζητούν έναν 27χρονο Αλβανό συνεργό του δράστη.
Οι δυο τους είχαν μπει στο μπαρ όπου διασκέδαζε ο 22χρονος ομοεθνής τους και τον χτύπησαν άγρια με γροθιές. Όταν ο 33χρονος τον πυροβόλησε, ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας έξω από το κατάστημα, αλλά τον ακινητοποίησαν με την απειλή του όπλου και τον χτύπησαν ξανά. Στη συνέχεια, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος αναζητούμενος και τράπηκαν σε φυγή.
Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κω, όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.

attikipress

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !