Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους νέους της ΕΕ από 18 έως 35 ετών


Αναζητείτε μια δουλειά, ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό;Ε ναι, λοιπόν οι…Γερμανοί έχουν φροντίσει! Η Γερμανία λόγω της ιλιγγιώδους ανάπτυξης έχει πλέον θέσεις εργασίας κι…επιδοτεί κιόλας όσους θέλουν να πάνε εκεί!

Ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη έχει αυτή τη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες, όπως λέει  η κ. Ζηνοβία Λουιζάκη που εντόπισε και το πρόγραμμα! Η κ.Λουιζάκη η οποία είναι ομογενής- μεγάλωσε και σπούδασε στη Γερμανία και σήμερα ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης - από ενδιαφέρον έψαξε όλα τα προγράμματα και καθώς η ίδια προετοιμάζει γιατρούς που θέλουν να πάνε στη Γερμανία έβγαλε… λαυράκι!

Το πρόγραμμα αυτό αφορά όλους τους νέους της ΕΕ από 18 έως 35 ετών (έως και 40 ετών μάλιστα, για περιπτώσεις επαγγελμάτων υγείας) και δίνει την ευκαιρία είτε επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Γερμανία είτε, εναλλακτικά, προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία εξειδικευμένη απασχόληση σε επάγγελμα με ανικανοποίητη ζήτηση εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα, με μεγάλη όμως ζήτηση στη Γερμανία.

“Συχνά μέσα από συζητήσεις, εντονότερα τον τελευταίο καιρό, έχω γίνει δέκτης ενός άσχημου κλίματος που αντανακλά την πολυδιάστατη κρίση της σημερινής εποχής. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω κι εγώ κάτι για να βοηθήσω τους νέους της χώρας μου. Μετά από προσωπική έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα αυτό το πρόγραμμα, το οποίο πιστεύω ότι ανοίγει νέες προοπτικές για τους νέους και ανέργους της Ελλάδας” λέει η κ. Λουιζάκη που υπογραμμίζει ότι είναι πολύ σημαντικό πρόγραμμα και για τους ίδιους τους Γερμανούς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !