Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι κακάσχημες κόρες του Αλ Πατσίνο για τις οποίες μιλάνε όλοι Πηγή: Οι κακάσχημες κόρες του Αλ Πατσίνο για τις οποίες μιλάνε όλοι [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/93604#ixzz2MlqUDmw4


Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία που δείχνει τον 72χρονο Αλ Πατσίνο αγκαλιά με την 12χρονη κόρη του Ολίβια Ρόουζ. Κρίμα που αυτό έγινε για τους εντελώς λάθος λόγους.
Το να είσαι 12 χρονών κορίτσι είναι αρκετά δύσκολο από μόνο του. Χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις τους παπαράτσι να σε ακολουθούν όταν βγαίνεις έξω βόλτα στο Beverly Hills με τον μπαμπά σου.
Και στην συνέχεια τα σάιτς να κάνουν -όχι και τόσο διακριτικά- σχόλια για το πως δεν έχεις πάρει τίποτα από την ομορφιά του πατέρα σου, Αλ Πατσίνο.
Ούτε όμως και της μητέρας σου, της γνωστής ηθοποιού Μπέβερλι ντ' Αντζελο (συντρόφου του Αλ από το 1996-2003). Αυτό ακριβώς που συνέβη στην 12χρονη Ολίβια Ρόουζ (σ.σ. Η οποιά έχει και ένα δίδυμο αδελφό).

Αντίστοιχα αρνητικά -για την εμφάνισή της- σχόλια δέχθηκε και η 23χρονη Τζούλι Μαρί, η μεγαλύτερη κόρη του Πατσίνο (με μια καθηγήτρια υποκριτικής), όταν φωτογραφήθηκε δίπλα του σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα.
Γενικότερα η τελευταία εβδομάδα δεν έχει υπάρξει ιδιαίτερα καλή για τον πάλαι ποτέ Σημαδεμένο, καθώς τον γύρο του κόσμου έκανε επίσης η φωτογραφία που τον δείχνει να βγαίνει για φαγητό με την 32χρονη φιλενάδα του, Λουσίλα Σόλα, έχοντας κίτρινα νύχια.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !