Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Το πρώτο καφενείο για... γάτες έρχεται στο Λονδίνο


α περίφημα cat cafe που έχουν συνεπάρει τους Γιαπωνέζους, κυρίως, εδώ και χρόνια φθάνουν και στο Λονδίνο όπου οι φιλόζωοι που δεν έχουν χώρο για ένα κατοικίδιο θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν καφέ με τη συντροφιά μιας ή περισσοτέρων γατών.
Η ιδέα ανήκει σε μια φιλόζωη Αυστραλέζα, την Λώρεν Πήαρς η οποία σκέφτηκε πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να δώσει αρκετές λύσεις σε μια πόλη όπου τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στα μικρά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ και τα ωράρια είναι τέτοια που δεν αφήνουν στους ανθρώπους την πολυτέλεια να φροντίζουν και να απολαμβάνουν τη συντροφιά μικρών ζώων.
Σε εποχές κρίσης, ωστόσο, η ύπαρξη ρευστότητας είναι μάλλον σπάνια και για το λόγο αυτό η Λώρεν απευθύνθηκε σε όσους πραγματικά θέλουν να τη βοηθήσουν μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo.
Μέσω αυτού του σάιτ μπορεί ο καθένας να παρουσιάσει την πιο τρελή επιχειρηματική του ιδέα και όποιος ενδιαφέρεται τον βοηθάει με τον οβολό του, από ένα ευρώ μέχρι όσο θέλει.

Η Λώρεν κατάφερε να μαζέψει περίπου 120.000 ευρώ μέσω αυτής της διαδικασίας και, πλέον, το πρώτο kitty café αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη Μαϊου.
Η Λώρεν Πήαρς τονίζει ακόμη ότι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για «επαγγελματίες γάτες» οποιασδήποτε εμπειρίας, ενώ ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με καταφύγια αδέσποτων προκειμένου μερικές από εκείνες τις γάτες να βρουν ένα νέο trendy σπίτι.
Τα κατοικίδια θα μένουν στην καφετέρια και το βράδυ ενώ αρκετοί εθελοντές και έμμισθοι υπάλληλοι θα είναι υπεύθυνοι για το φροντίδα τόσο των τετράποδων όσο και του μαγαζιού.
Το όνομα του μαγαζιού θα είναι Lady Dinah's Cat Emporium όπου με επτά ευρώ την ώρα οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα γεύμα, ποτό ή καφέ και βέβαια να παίξουν με τις γάτες.
Ηδη τέτοια εγχειρήματα υπάρχουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως στο Χονγκ Κόνγκ, τη Βιέννη, τη Σεούλ και την Αγία Πετρούπολη.
Οσοι προτιμούν τους σκύλους σίγουρα αντιλαμβάνονται τον χαμό που θα δημιουργούσαν δεκάδες τετράποδα μέσα σε έναν κλειστό χώρο, ωστόσο, ήδη μαθαίνουμε ότι στο Μπρίξτον του Νότιου Λονδίνου ετοιμάζεται να ανοίξει ένα αντίστοιχο μαγαζί με τα συμπαθέστατα σκυλάκια dachshund τα περίφημα «λουκάνικα».


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !