Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μυρίστηκαν... χρυσό στην Ανάβρα Μαγνησίας...


Χρυσό μυρίστηκαν τρεις Θεσσαλοί (δύο Καρδιτσιώτες και ένας Ελασσονίτης) που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του στην Ανάβρα του Δήμου Αλμυρού μαζί με άλλους τρεις ακόμα δικαιούχους. 

Οι έρευνες πρόκειται να γίνουν στη θέση... 
«Γούρα» της Ανάβρας και εφόσον εντοπιστεί τελικά ο θησαυρός θα πάει κατά 50% στους πέντε δικαιούχους και 50% στο κράτος. Μάλιστα οι δύο Καρδιτσιώτες θα έχουν να λάβουν το 48% από το ήμισυ του θησαυρού (45% + 3%) και το υπόλοιπο θα μοιραστεί σε τρεις δικαιούχους (κατά 46% σε κάτοικο των Σερβίων Κοζάνης, 3% σε επίσης κάτοικο των Σερβίων Κοζάνης και 3% σε κάτοικο του Λουτρού Ελασσόνας).

Οι εργασίες ανασκαφής για την ανεύρεση του κρυμμένου θησαυρού δεν έχουν οριστεί ακόμα αλλά έχει εξασφαλιστεί άδεια 10 ημερολογιακών ημερών για να υλοποιηθούν. Το project αναμένεται να κοστίσει αρκετά στους πέντε χρυσοθήρες τόσο για την εκσκαφή του χώρου όσο και για την ανάπλασή του στο τέλος των εργασίων, ωστόσο, ευελπιστούν τα κέρδη να είναι πολλαπλάσια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκριμένη περιοχή μαγνητίζει επίδοξους «κροίσους». Τον περασμένο Αύγουστο, εργασίες ανεύρεσης του θησαυρού πραγματοποιήθηκαν και πάλι στην Ανάβρα σε δύσβατο σημείο αλλά παρά τις πολυήμερες προσπάθειες δεν εντοπίστηκε κάτι. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει στόχος πολλές φορές και παράνομων ανασκαφών, αλλά και ανασκαφών με τη «βούλα» και την άδεια των αρμόδιων υπηρεσιών, αφού πιστεύεται ότι υπάρχουν λίρες κρυμμένες από αντάρτικες ομάδες που δρούσαν εκεί στο παρελθόν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !