Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μαριχουάνα και οδήγηση πάνε μαζί;


Μαριχουάνα και οδήγηση πάνε μαζί;Το αμερικάνικο κανάλι Kiro αποφάσισε να κάνει ένα ενδιαφέρον πείραμα. Τρεις άνθρωποι αποφάσισαν να καπνίσουν Μαριχουάνα για χάρη της επιστήμης. Η 27χρονη Addy που είναι υπό παρακολούθηση εθισμένη στη Μαριχουάνα, ο 34χρονος Dylan ο οποίος είναι χρήστης του «Σαββατοκύριακου» και ο 56χρονος Jeff ο οποίος είναι περιστασιακός χρήστης. Η Addy η οποία είναι πραγματικά εθισμένη ήταν ήδη «μαστουρωμένη» στην αρχή του πειράματος, ενώ οι δύο άντρες συμμετέχοντες ήταν αρχικά καθαροί.

Δείτε το video με το ρεπορτάζ του CNN




Αφού λοιπόν και οι τρεις έκαναν χρήση Μαριχουάνας, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο για οδήγηση υπό την επιρροή ναρκωτικών ουσιών (DUI) βγήκαν στο πεδίο δοκιμής. Μαζί τους για λόγους ασφαλείας ήταν συνοδηγός ένας εκπαιδευτής οδήγησης, ο οποίος διέθετε για λόγους ασφαλείας πεντάλ φρένου στα πόδια του. Σε γενικές γραμμές η οδήγηση τους, δεν ήταν κακή, αν και οι δύο άντρες αναγκάστηκαν να σταμάτησουν από την ειδοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι παρατηρούσαν την κατάσταση. Οι αστυνομικοί είπαν ότι η οδήγηση των συμμετεχόντων θα μπορούσε να κινήσει υποψίες που θα τους ανάγκαζαν να προβούν σε έλεγχο.
Χαρούμενη και με όρεξη για διασκέδαση ήταν η «φτιαγμένη» Addy, η πιο βαριά χρήστης της παρέας η οποία έδειχνε να απολαμβάνει πραγματικά το πείραμα, ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό οδήγησης. Άλλωστε πόσο συχνά μπορείς να οδηγήσεις στην Αμερική γρήγορα, μαστουρωμένος, χωρίς το φόβο της αστυνομίας!gocar.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !