Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Στης κορυφές του Ψηλορείτη...

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν τα μέλη και το προσωπικό της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ όπου μετά από διήμερη πορεία βρέθηκαν στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη. 

Με την καθοδήγηση της 3ης  Ε.Μ.Α.Κ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης ( Ε.Ο.Ο.Α), τα μέλη και το προσωπικό τόλμησαν ανάβαση σε κορυφές του Ψηλορείτη μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν ανάβαση στην κορυφή. Ο στόχος μέσα από αυτή την εμπειρία ήταν να βιώσουν τα μέλη την προετοιμασία, την οργάνωση και την προσπάθεια που χρειάζεται προκειμένου να επιτευχθούν υψηλοί στόχοι.
Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας μετά απ’ αυτή την εμπειρία είναι ότι: «Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε  εκτός από τα όνειρά μας και την ψηλότερη κορυφή της Κρήτης … με τις δικές μας δυνάμεις!».
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την 3η Ε.Μ.Α.Κ., την Ε.Ο.Ο.Α και το μέλος της κ.Λάζαρο Μποτέλη για την υποστήριξή τους καθώς και το Δήμαρχο Ανωγείων για την παραχώρηση της Μαθητικής Εστίας Ανωγείων για τη φιλοξενία των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !