Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ζορμπάς έγινε... βιντεοπαιχνίδι - Χορέψτε συρτάκι μαζί του


Ο Ζορμπάς έγινε... βιντεοπαιχνίδι - Χορέψτε συρτάκι μαζί του

Η τελευταία σκηνή της ταινίας του Μιχάλη Κακογιάννη Zorba the Greek με το συρτάκι («Zorba, teach me how to dance») αποτελεί σταθμό στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά. Τώρα, 49 χρόνια μετά, η αγαπημένη σκηνή παίρνει άλλη διάσταση, αφού γίνεται θέμα για διδικτυακό παιχνίδι!

Με την υπογραφή του game designer με το ψευδώνυμο Pippin Barr., ο οποίος παρά τις πολλές σπουδές του στον τομέα, ασχολείται ενεργά με τα βιντεοπαιχνίδια μόλις τα τελευταία 2 χρόνια., κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το απίστευτο παιχνίδι Zorba.
Αρχικά αφού φορτώσει, ο παίκτης γράφει το όνομα του με αγγλικούς χαρακτήρες και πατάει το Εnter, στη συνέχεια πατάει Ι για οδηγίες ή Z για να παίξει και ξεκινάει.
Το παιχνίδι παίζεται με την ίδια λογική που παίζεται το guitar hero: αριστερά εμφανίζεται μία μπάρα και κάθε φορά που περνάει ένα βελάκι, ο παίκτης πρέπει έγκαιρα να πατήσει το ίδιο στο πληκτρολόγιο την ώρα που περνάει από την γκρι μπάρα για να βοηθήσει τον Ζορμπά, να σας μάθει συρτάκι.
Δοκιμάστε το απίστευτο παιχνίδι εδώ και ετοιμαστείτε για διαδικτυακό συρτάκι με άρωμα ελληνικό.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !