Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νέα μόδα: Μαγειρεύουν γυμνοί και ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ



«Πάταγο» κάνουν οι «Γυμνοί σεφ» στη Βρετανία, μια ομάδα φίλων και συγκατοίκων που τον Ιούνιο του 2011 είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν ένα blog vegeterian μαγειρικής στο οποίο εκτός από τις συνταγές τους αναρτούν και φωτογραφίες που τους εμφανίζουν να μαγειρεύουν γυμνοί.
Αρχικά πόσταραν τις γυμνές φωτογραφίες τους εν ώρα... μαγειρικής με σκοπό να κάνουν το blog τους να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα.
Οταν οι επισκέψεις τους στη σελίδα τους άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, κατάλαβαν την απήχηση που είχε η ιδέα τους.
Ετσι άρχισαν να ενθαρρύνουν τους φαν τους, ανεξάρτητα από τα κιλά τους και την ηλικία τους να κάνουν το ίδιο: Δηλαδή να μοιραστούν μαζί τους τις συνταγές τους και τις γυμνές φωτογραφίες τους εν ώρα δράσης στην κουζίνα.
Η σελίδα τους στο Facebook έχει πάνω από 1.600 likes, ενώ τους ακολουθούν πάνω από 2.600 χρήστες του Twitter, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τους βιβλίο.
Facebook σελίδα τους έχει απογειωθεί με περισσότερα από 1.600 Likes, 2600 άνθρωποι τους ακολουθούν στο Twitter και τώρα που γράφουμε ακόμα και ένα βιβλίο.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !