Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πάντα «κύριος» ο George Clooney


Πάντα «κύριος» ο George Clooney

Η ευγενική χειρονομία που «γονάτισε» πελάτη εστιατορίου

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο George Clooney ξέρει να γοητεύει τις γυναίκες αλλά μία χειρονομία του αρκεί για να «κερδίσει» και τον αντρικό πληθυσμό. 

Ένας άγνωστος άντρας με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Bild» είπε ότι δειπνούσε σε ένα εστιατόριο του Βερολίνου στο οποίο ήταν και ο διάσημος ηθοποιός George Clooney.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, φοβούμενος ότι η παρέα του ενόχλησε έναν κύριο που καθόταν στο διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο, πήγε και πλήρωσε το λογαριασμό που ανερχόταν σε 100 δολάρια. 

Όπως είπε ο πελάτης του εστιατορίου στην εφημερίδα, ο 51χρονος αστέρας είχε ήδη πληρώσει το δείπνο του, όταν ζήτησε το λογαριασμό, και ενημερώθηκε από τον σερβιτόρο για την ευγενή κίνηση του Clooney. 

Ωστόσο, ο θαμώνας του μαγαζιού είπε ότι ο ηθοποιός και οι φίλοι του συμπεριφέρονταν «άκρως πολιτισμένα« γι’ αυτό και του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Clooney αισθάνθηκε την ανάγκη να πληρώσει το λογαριασμό του.

Ο George Clooney βρίσκεται στο Βερολίνο,γιατί προετοιμάζει τη νέα του ταινία «The Monuments Men», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !